25.07.2021.

21:00

Foto: Printscreen/TV happy

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića -"Brat Velja"

- A, da, da, da... Naravno da znam ko ste, gospodine Belivuk, izvol'te, šta ste trebali?

- Pa, ja sam, ovaaaj... ja sam hteo da pitam da li bih ja mogao da dam jedan iskaz, da izjavim za novine, za dnevnik kako sam, ovaaaj, ja sa Vučićem bio, kako je on to sve, znate, naređivao, kako smo se brat Mare i ja sve to sa njim dogovarali i tako to sve... Mislio sam, ako bi moglo da vi to prvi pustite, a onda će ovi moji okolo svi to da prenesu, da i oni puste na naslovne strane i onda da podrže i ti neki moji političari i da napravimo opšti haos, da se neki tamo gore opamete, a ja ću za sve to da vam se odužim, neću ostati dužan...

- Nikakav problem, uvaženi gospodine Belivuk, samo vi to lepo ispričajte, a mi ćemo sve da prenesemo, sve što kažete...

- E, baš vam hvala.

- Nema na čemu...

Ovako, baš ovako mogao bi da izgleda razgovor šefa mafije Veljka Belivuka i dežurnog novinara u redakciji 'Krika'. Zašto da ne? Pa, 'ljubi brat Velja' za njih je visoko uvaženi i sasvim kredibilni sagovornik, gospodin čovek kome se veruje na reč, a njegove tvrdnje su aksiomi, istine koje je nepotrebno proveravati.

"Sad se, hoću da kažem, jasnije i preciznije nego ikada ranije vidi jasna podela, i među političarima i među novinarima. S jedne država, s druge strane mafija"

Činjenica, jelte, da je najgori zločinac - monstrum koji je sa svojim mafijašima lično, svojeručno klao, tranžirao ljude i mleo ih u mašini za meso (!?!) - da je taj i takav pouzdan izvor đilasovskih, hejterskih medija, govori sve o tim medijima. O medijima koji više zapravo nemaju nikakve veze sa novinarstvom i koji su se uspešno transformisali u tajkunsko-mafijaške profitne centre, čiji je jedini interes prljavi keš.

Baš kao što je danas sasvim jasno da Đilas i njegovi službenici koji se u javnosti predstavljaju kao političari nemaju ama baš nikakve veze sa politikom, osim ako se pod politikom ne smatra i nasilno, mafijaško, zločinačko otimanje vlasti i države. I osim ako bilo gde na svetu postoje iole ozbiljni političari koji bi samo na osnovu potpuno očiglednih laži uhapšenog narko-dilera, onoga koji se suočava sa najtežom kaznom, tražili da predsednik odmah podnese ostavku!?!

Hapšenje klana 'Belivuk' i odlučan, beskompromisan obračun sa mafijašima nesumnjivo jeste od velike nacionalne i državne važnosti. Ti monstrumi moraju biti najstrože kažnjeni i zauvek sklonjeni sa ulica, što dalje od svakog našeg deteta. Ali, pokazaće se da će ovaj udar na mafiju biti od velike koristi i za konačno utvrđivanje i uređivanje medijsko-političkog poretka stvari u Srbiji. Sada se, hoću da kažem, jasnije i preciznije nego ikada ranije vidi jasna podela, i među političarima i među novinarima. S jedne država, s druge strane mafija.

I nije nama, da se mi na kraju razumemo, najveći problem Veljko Belivuk, on je takav kakav jeste, najstrašniji monstrum i ostatak života provešće u zatvoru. Najveći su problem Đilas i đilasovci, to užasno i svakoga dana sve užasnije zlo koje se ne libi da u pokušaju otimanja države sklopi pakt i sa najcrnjim đavolima. Ljubi ih njihov 'brat Velja'.