19.09.2021.

19:08

Foto: Printscreen You Tube

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ISTRAGA INFARKTA

 

Pa zar Janković odmah posle te izjave, istog jutra nije morao da bude pozvan na informativni razgovor?! Da lepo kaže ko je taj. Ko je taj majčin sin koji planira infarkt šefa naše države?! Ili ćemo, može biti, da čekamo da sve prođe, da se zaboravi, da se novinari umore od postavljanja nezgodnih pitanja?!

Znam ja da je za mnoge, ne samo u tužilaštvu, tako najlakše. Ali ovaj put to nikako i nipošto ne bi smelo. Jer ako nam sada bez ozbiljne istrage promakne sasvim opipljiv trag, konkretan dokaz da strani centri moći rade o glavi predsedniku, a tako posredno ugrožavaju sudbinu i svakoga od nas, pa zar to neće biti otvoreni poziv bolesnim umovima da realizuju sve svoje zločinačke planove u Srbiji?!

Razmislite samo, šta bi bilo kad bi bilo, šta bi bilo da se, recimo, saznalo da je neki drugi ambasador "planirao infarkt" Saše Jankovića ili, ne daj Bože, Dragana Đilasa?! Da li bi i onda tajkunski mediji zataškavali čitavu priču, da li bi i tada Javni medijski servis o tome izveštavao tek tamo negde u medijskom ćošku, kao da je u pitanju vest o sezonskom poskupljenju paradajza?! Ili bi se sve treslo od strašnog skandala, ili bi "afera infarkt" već stigla i do Brisela i do Vašingtona?!

No, taj više nego očigledan, na momente paničan pokušaj đilasovskih propagandista da se tvrdnje Saše Jankovića sakriju, da se svedočenje onoga u koga su se do juče kleli i koga su proglašavali za vrhovnog apostola istine proglasi za priču koja je "legla biračima SNS" (citat: "Danas"), da se, jelte, sve proglasi za režimsku izmišljotinu i nameštaljku - pa sve to zapravo dokazuje medijsko-političko zločinačko udruženje! 

Svi smo se mi, da li me pratite, šokirali kada smo čuli tvrdnje Saše Jankovića. Ali biće da je među takozvanim nezavisnim novinarima i među njihovim tajkunsko-politikantskim poslodavcima bilo i te kako onih koji su sve znali. Biće da negde u nekoj fioci, evo već pet godina, stoji napisano saopštenje u kome se javlja da posle "iznenadne smrti predsednika" vlast preuzima"'vlada narodnog jedinstva" na čijem čelu bi bio neki od ljubimaca američkog travnjaka. Iz vrha SNS ili vrha takozvane opozicije, skoro da je svejedno.

E baš zato - od presudnog je nacionalnog i državnog značaja da se "afera infarkt" istraži do samog kraja. Da konačno sve saznamo. 

A ako ne bude tako, onda nije više pitanje da li će, već kada će. Kada će stranci, tajkuni i izvođači njihovih prljavih radova oteti Srbiju i ponovo je pretvoriti u lopovsko-mafijaški provizorijum dosističkog tipa.