23.10.2022.

16:03

Foto: Informer

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PERFEKTNA OLUJA

 

Priznajte lažnu državu Kosovo, uvedite sankcije Rusiji, odreknite se Republike Srpske. I sve to sad. Odmah i sad! I baš zato - na svaki mogući način, na silu, treba dokazati da je Srbija najgora, pa joj, kao takvoj, valja polomiti kičmu i izbiti sve zube. I baš zato - na golu silu treba dokazati da je predsednik Aleksandar Vučić najgori i najcrnji mafijaš čija sva državna i nacionalna dobra dela, konkretna i sad već svima sasvim očigledna, treba zatrpati gomilom najgoreg hejterskog medijsko-političkog smeća.

Pa tako - da li se razumemo - i od grozomornih koljača i najjezivijih mafijaša treba napraviti vrhovne autoritete čije se očigledne laži imaju prenositi kao neupitne, aksiomatske istine. O Belivuku i Miljkoviću govorim, razumemo se. O najstrašnijim ubicama koje su ikada hodale ovom zemljom, o monstrumima koji su tranžirali svoje žrtve i mleli ih u ćevape. Oni su, ti i takvi, danas glavni i odgovorni urednici tajkunsko-mrziteljskih medija, oni se citiraju kao potpuno kredibilni sagovornici čije se tvrdnje prenose bez bilo kakve provere ili ograde.

Nema tu šta - ako Belivuk, kome tepaju Velja, kaže da je klao zajedno sa Vučićem i Vulinom, ako ustvrdi da je bio 'ugledni član' SNS kome su poveravani najvažniji državni zadaci, od obezbeđivanja predsedničke inauguracije do rušenja u Savamali (!?!), onda se sve to ima odmah i doslovce objaviti i štampati sa sve pozivom na momentalnu ostavku Vučića i pad Vlade! Zašto i kako? Pa zato što tako kaže 'ljubi brat Velja' i tako što to 'na časnu reč' potvrđuje Mesar Marko himself.

I ne samo to nego u najširoj javnosti - preko Cvijića, Ćulibrka i ostalih čongradina treba plasirati tezu prema kojoj Belivuk i koljači znaju i ostale sve 'mračne tajne' Vučića, samo što još kalkulišu i neće da kažu, čekaju nekakav pravi momenat!?! Isti, dakle, oni koji su tu pre neku nedelju pozivali na spaljivanje Informera i linčovanje naših novinara i urednika zbog objavljenog intervjua sa serijskim silovateljem, isti ti sada za vrhunsko, istraživačko novinarstvo proglašavaju citiranje najmonstruoznijih ubica!?!

No, sve ovo je samo početak, samo odrađivanje ropskih porcija čvaraka u pripremi 'perfektne oluje'. I zato očekujte neočekivano. I budite pametni. Jer od nas zavisi. Ako mi većinski kolektivno pristanemo na Srbiju po meri Belivuka, Miljkovića i njihovih krik-medija, pa onda i ne zaslužujemo ništa bolje od obogaljene Srbije.