15.05.2023.

22:35

Foto: tanjug/Nikola Anđić

Vesti

Nebojša Bakarec: CEREKANJE HIJENA!

Lokator i psetožder, Srđan Milivojević koji bi da ubije u šahtu brata i sina predsednika Vučića - cereka se kao hijena!

Lažna ekološkinja, Biljana Stojković, koja priznaje lažnu državu Kosovo i koja je razbijala prostorije SNS u Novom Sadu - cereka se kao hijena!

Žuta histerična Dragana Rakić, koja bi da nas juri i ubija po ulicama, i kaže ne šali se – cereka se kao hijena!

Begunac pred američkim organima gonjenja, truli bogataš Vuk Jeremić, koji se zalaže za revanšizam i osvetu – cereka se kao hijena!

Jeremićeva supruga Nataša Jeremić, navodno novinarka, koja plače kad su upaljene kamere, a smeje se čim se ugase – cereka se kao hijena!

Čovek bez svojstava, žuti Zoran Lutovac, koji bi takođe da nas juri po ulicama i šamara – cereka se kao hijena!

Lažni ekolog, a pravi nasilnik i ljubitelj psihoaktivnih supstanci, Đorđe Miketić – cereka se kao hijena!

Informer

Cerekanje hijena

Svi su nasmejani i srećni zbog tragedije. Kao što vidite, briga ih za tragedije na Vračaru i u Mladenovcu. Oni su uočili priliku da iskoriste tuđu nesreću, pa bi kao pravi strvoderi i šakali, da malo štrpnu političkih poena. Kljucaju lešinari nesreću žrtava.

Nije im stalo do ubijene i ranjene dece, do unesrećenih porodica. Ali im je stalo do političkog profita. I još više im je stalo do reči njihovog bolesnog lidera Milovana Brkića, srećni su zbog njegovih pretnji smrću Vučiću, vesele ih pretnje Milovana Brkića da će silovati majku predsednika Vučića! Zbog toga su tako nasmejani. Dok Srbija sahranjuje svoju decu, lešinarski ološ se razdragano smeje! Nisu pokazali ni trunku empatije i sažaljenja prema žrtvama dve tragedije. Nisu otišli da zapale sveću pred školom „Vladislav Ribnikar“, niti su otičli u crkvu. Nisu izjavili saučešće porodicama žrtava. Prva stvar koju su uradili je da organizuju svoja dva lešinarska protesta. Da maltretiraju građane Beograda, blokadom Gazele. A predvodnici opozicije na protestima su sve odreda nasilnici. Ovi ljudi već godinama, svojim nasiljem, stvaraju bolesnu atmosferu u društvu, koja pogoduje i podstiče nasilnike i psihopate, poput Koste Kecmanovića i Uroša Blažića.

Cerekanje lidera opozicije me podseća na one strašne stihove Ivana Gorana Kovačića iz poeme „Jama“:

„I grozan smijeh, cerekanje, grohot

Zamnije, ko da grohoću mrtvaci;

I same klače smete ludi hohot

Pa svaki bičem na žrtve se baci.

A mi smo dalje u smijanju dugu

Plakali, praznih duplja, mrtvu tugu“.

Autor je poslanik i član predsedništva SNS