10.07.2023.

12:11

Foto: Marko Đoković

Vesti

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda pretnji smrću upućenih Milici i Danilu Vučiću

 

Ovaj opozicionar i učesnik svih protesta protiv predsednika Vučića  je izneo bolesne i ozbiljne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručujući da će mu ubiti sina Danila i ćerku Milicu, citiram Vidakovića: „Znači Aleksandre Vučiću, idemo na život dece, videćemo čija će preživeti, tvoja ili moja. Slušaj, Aleksandre Vučiću, imaš 20 minuta da pronađete i uhapsite ovu osobu. Moj sin je tamo, ali i tvoja Milica je u Londonu, a posle ću da tražim Danila. Znači, za moje dete, ja ubijem tvoje. Bio sam jasan“. Vidaković je poznanik Zorane Mihajlović i ponavlja njene laži. Vidaković je prijatelj Milovana Brkića.

Ovaj opozicioni lider, Dragan Vidaković Mrki je poznat i po tome što je privođen 20. septembra 2018. zbog  pretnji koje je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Sledeće godine je pokušao da kampuje ispred predsedništva Srbije, kada je opet pretio predsedniku Vučiću, i taj događaj je promovisao Šolakov „Danas“.

Informer

 

Vođa opozicionog pokreta "Srbija Gerila" Dragan Vidaković Mrki je 27.4.2023. podelio je jezivu objavu u kojoj priželjkuje smrt predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a potom je usledio morbidni komentar člana Demokratske stranke. „Upravo sam dobio poziv sa VMA. Predsedniku opet čuka zaštekala, hitno su ga dovezli. Drugi put za poslednjih 20 dana. Evo molim Boga da nas pogleda“ napisao je Vidaković na Tviteru, a potom je član stranke Zorana Lutovca i Srđana Milivojevića, izvesni Mandarin, napisao "Daće Bog. Amin."

Molim nadležne organe da ozbiljno shvate ove pretnje, zbog toga što ovaj bolesnik već 5 godina preti predsedniku Vučiću i njegovoj deci. Opoziciji ni Bog ne može da pomogne. Odrekao ih se odavno. Ostala im je samo satanistička mržnja i parole „Daće Bog da Vučić umre" i „Ubićemo ti Milicu i Danila“.  To su parole opozicionih političara u Srbiji, jer su svesni da predsednika Vučića ne mogu da ga pobede na izborima, a propali protesti su pokazali i da nemaju podršku građana. Opozicioni lideri mogu samo da ponude mržnju, pretnje, nasilje, pozive na ubijanje dece.

Nebojša Bakarec, poslanik i član predsedništva SNS