07.08.2023.

09:08

Foto: Dejan Milićević

Vesti

ESTRADAnje! Mili Čolić: Voleo bih da sa Prijom i Teom popijem kafu

Dobro je poznato da savremenom srpskom muzičkom, a samim tim i šou-biznis scenom vladaju tri mlade dame: Tea Tairović, Aleksandra Prijović i Milica Pavlović. Skraćeno, a još više estradno, to se piše - Tea, Prija i Mici Pav.

Informer

Sve tri rođene su na sceni "Grand produkcije". Nijedna nije osvojila prvo mesto u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", ali je svaka od njih postala zvezda. Albumi, spotovi, koncerti, fanovi, moda, stil života, društvene mreže, ponekad skandali i obavezna mistifikacija privatnog života ne manjkaju ovim izuzetno uspešnim damama. Iako su jedna drugoj realna konkurencija, dok su mediji i novinari pokušavali da ih isprovociraju i posvađaju, one su mudro u javnosti jedna o drugoj govorile sve afirmativno.

Informer

Zavele su me, moram da priznam, pa ne samo da sam verovao da se ne druže već i da se jedva poznaju. Samo onako u prolazu iz prostorija "Granda". Znate, onako, jedna je snimila plejbek, a druga tek treba, dok treća čeka svoj red. Delovale su mi kao koleginice u mimohodu.
Onda je Prija izjavila da je uživala na koncertu Tee Tairović, Tea je rekla da će doći na Prijin koncert i tu nije bio kraj. Boraveći u Crnoj Gori drugarice su izašle u noćni provod, i to na nastup Sanje Vučić. Popele su se i na binu, pa i zapevale Tein hit. Društvene mreže su eksplodirale. Prija i Tea, drugarice u provodu. Nakon toga internet je preplavila fotografija na kojoj Tairovićeva i Prijovićeva šetaju sa komentarom: "Smišljaju kako da i sledeće godine vladaju estradom."
Više nema sumnji. Tea i Prija se druže! Mici je izvisila, iako bi ona rekla da je estradna prijateljstva generalno ne zanimaju, siguran sam da se negde u dubini svoje duše ždere. A možda je sve to samo moja šou-biznis mašta, tek tako mi je kao estradnom filozofu mnogo zanimljivije.

Informer

Malo je pravih prijateljstava među pevačicama, pa ne bi bilo loše da Tea i Prija budu nove Goca Božinovska i Zlata Petrović ili Vanesa Šokčić i Đanijeva Slađa. Šta fali?!
Voleo bih da sa Prijom i Teom popijem kafu, ali znam da je to nemoguće. Ne bi se one demistifikovale zbog mene i u mom društvu. Zato bih voleo da se pretvorim u estradnu muvu i uletim u prostoriju dok su same. Izuzetno me zanima kako se ponašaju, o čemu razgovaraju i na kojim temama im je fokus. Najviše me zanima koga ogovaraju jer sam siguran da i to rade. Pevačice su, aman! Voleo bih da čujem šta misle o Milici Pavlović, ali i Priju, koja se u mojoj filozofskoj estradnoj mašti žali na Lepu Brenu.
Možda Tea i Prija nisu neke prijateljice, možda samo provode vreme zajedno i možda je izlazak u Crnoj Gori bio samo splet okolnosti. Ali u ovom predosadnom estradnom mulju, u kome se svakojaka šuša valja ne bi li dobila medijski prostor, hvala im što su mi dozvolile da maštam.