Autor: Informer/K.Ć.

27.08.2024.

15:19

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!

U tekstu novinara N1 Predraga Đukanovića nije pomenut nijedan funkcioner SSP-a, niti naravno Đilas, čak ni indirektno. U tekstu, novinar N1, Predrag Đukanović kritikuje opoziciju, a veliča „Proglas" i proglasovku Ivanku Popović. U svom tekstu novinar N1 P. Đukanović, kaže da „opozicija nema m**a, da protestima protiv litijuma fali politička artikulacija, da se opozicija ponaša kao ošamućeni bokser, koji čak i da nije grogiran, nema dometa".

Informer

Đilas je reagovao na platformi "X" i naterao je N1 da objavi taj njegov post. Đilas je u svom reagovanju na platformi „X" napisao: „Opozicija nema "m..a", opoziciji treba Teodosić, opozicija ništa ne radi niti su ikada nešto uradili... Ovo je u nečemu, što N1 naziva kolumnom, napisao njihov novinar P. Đukanović iznoseći niz uglavnom neutemeljenih kritika, bez jednog jedinog rešenja". Potom je Đilas naterao svog poslanika čauša Miljuša da i on napiše pismo protiv N1 i novinara P. Đukanovića. Na kraju je Đilas naterao N1 da objavi i nesuvislo Miljuševo pismo.

Informer

 

Ponavljam, sve ovo Đilas radi zbog teksta koji nema nikakve veze sa njim, niti sa SSP-om. Problem je u tome što se Đilas prepoznao u onim navodima novinara N1, Predraga Đukanovića, „da nema m**a, da je neartikulisan, da se ponaša kao grogirani bokser bez dometa". Đilas, takav kakav je, dao mu Bog zdravlja, ne trpi ni indirektnu kritiku. Đilasa uhvate besovi, pa ili porazbija kancelariju, ili fizički nekoga napadne. Setimo se kako je Đilas u nemogućnosti da kontroliše bes, fizički napao penzionere, roditelje svoje bivše supruge, pa onda bivšu suprugu, pa šefa odbornika SNS u beogradskoj skupštini, Aleksandra Mirkovića. Đilas je napao i studente na svom protestu 2019. godine, a napao je i razbijao RTS te iste 2019. godine. Setimo se kako je Đilas u besu, u Skupštini Srbije, više puta javno napao i psovao poslanike i ministre iz SNS, kako je pobesneo u emisiji „Utisak nedelje" 8.4.2024. kada ga je blago kritikovao analitičar Boban Stojanović itd. Tako je Đilas opet pobesneo kada je pročitao kolumnu novinara P. Đukanovića na N1, i potom se ostrvio na N1, ponizio ih, i naterao da objave i njegov bezumni post sa platforme „X" i bezumno pismo svog čauša Miljuša. Zbog čega je Đilas pobesneo bez razloga? Nemoćni Đilas je pobesneo zbog toga što mu sve loše ide, sve mu se izjalovio, sve mu je propalo, propao je u 9 izbornih ciklusa od 2012. godine, propali su mu protesti 2018., 2019., 2020., 2023. i konačno propali su mu i protesti 2024. godine. Napustili su ga i pas Žuća i mačka Mica, a napustila ga je i dosadašnja rumunska partnerka. „Sve, sve je propalo, sve se srušilo, svemu je kraj" kako je jednom pevao Oliver Mandić. I onda se Đilas iskaljuje na novinaru N1, Predragu Đukanoviću i na TVN1. Očigledno je neophodno da Đilas ode na novu turu psihoterapeutskih seansi za kontrolu besa.

Ovaj moj kratki tekst je istovremeno i odbrana prava N1 i novinara Predraga Đukanovića da slobodno objavljuju svoje stavove, bez da ih ponižava tamo neki obesni tajkun, koji je umislio da je Bog. Nadam se da će i N1 da objavi ovaj moj tekst u kome ih branim od pobesnelog Đilasa.

Autor je poslanik i član predsedništva SNS