Autor: Informer.rs

20.10.2024.

11:40

Foto: Tanja Andric

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci

Psihijatrija, jelte.

Nije šala, mnogo je ozbiljno. Srbija je, koliko znam, jedina zemlja na svetu gde su opasni ludaci, teške psihopate preuzeli opozicionu politiku i sada prete totalnim haosom i građanskim ratom! Ko sumnja, ko misli da mrzim i preterujem, taj neka samo pogleda i posluša govornike na skupu u Loznici. Kokanović, koji preti javnim linčom sugrađanima jerbo odbijaju da ga masovno podrže, gđa Petković, koja neće ni put, ni gasovod, ni internet, ma ni struja joj ne treba (!?!), onaj nekakav Slobodan Loksi - Tomi Hilfiger što sa podignutim prstićem preti 'srpskim zlotvorima' i priča o rudarstvu, a sam, tu na bini, kaže da nema pojma o rudarstvu...

Pogledajte, dakle, poslušajte i sami zaključite. Biće da će i vama na pamet 'pasti' psihijatrija… I nema, budimo pošteni prema svim ludacima sa opozicione govornice u Loznici, nema velike razlike, nema ništa više normalnosti ni među njihovim samozvanim liderima i liderčićima.

Jovanović Ćuta, koji sanja i bezmalo svakodnevno sa N1 priziva građanski rat u Srbiji, ona njegova partijska drugarica Danijela 'buši, bušiiii' Nestorović, koja piše sastave o punokrvnim pastuvima i pticama u letu, Kuvana Lignja Lutovac, karijerni drekavac Milivojević, 'Zanzibarac' Lazović… Sve sami pacijenti, zar ne.

I tačno to i samo to bi svi oni zauvek i ostali - nebitni, sumanuti tipovi - da nisu deo zločinačkog projekta, da ih strani i domaći moćnici ne koriste kao 'korisne budale' koje treba da Srbiju gurnu u novi žuti krug haosa, pljačke i bezakonja. Zato će svi oni ovoga vikenda ponovo da blokiraju puteve, autoputeve, petlje, mostove. To im je domaći zadatak, na to su se obavezali, za to su uzeli velike pare - skoro 79 miliona evra preko računa i bar još toliko 'ispod stola' - i sad, hteli oni ne hteli, nema nazad, jer nema, jelte, i nikada nije bilo za džabe večere.

Dobro, i? Pitaćete vi. Šta i kako dalje? Šta raditi sa njima, opasnim ludacima? Predlažem da ih pustimo. Da sami pokažu koliki su divljaci i glupaci. Oni su sami sebi najveća i najteža kazna.

Treba ih pustiti da govore i rade šta hoće (sve dok životno ne ugroze sami sebe ili druge, naravno), a građani, birači će na kraju sami nepogrešivo zaključiti. Da je baš tako najbolje, pa valjda najbolje govore istraživanja javnog mnenja koja su radili njihovi, opozicioni istraživači. Pre godinu dana, protiv iskopavanja litijuma bilo je 83% Srba. Danas ih je 41 odsto.

Pametnom dosta.