09.03.2015.

14:10

Foto:

Vesti

MIRKOVIĆEVA ZDRAVICA: Bićemo dobri domaćini Pajtiću i ostalim lopovima!

- Danas popodne su Pajtić, Ničić i svi ostali lopovi zajedno na jednom mestu u Zaječaru. Mi ćemo im biti dobri domaćini. Lopovima ćemo se zahvaliti na svemu što rade i poslati ih nazad. Neka idu u svoje gradove, u Vojvodinu, u Novi Sad - rekao je Mirković.

Tamo će ih, dodao je on, građani dočekati za lokalne i pokrajinske izbore i pokazati im olovkom, ne nasiljem, ne onim što oni rade u Zaječaru i u ostalim gradovima u Srbiji, šta misle o njima.

Mirković je ukazao da je "prošlo vreme kada su mogli da pljačkaju razne razvojne banke i gradske budžete, kao što je to Ničić radio u Zaječaru u predhodnom vremenskom periodu".

Prema njegovima rečima, danas se mora misliti na to da se građanima omoguće uređene ulice i trotoari i da li deca imaju užinu u besplatnim vrtićima.

- Moramo, pre svega da mislimo na običnog čoveka. Moramo da pojačamo socijalna davanja, moramo poljoprivrednicima da omogućimo subvencije da bi mogli da održe i povećaju proizvodnju, i to ćemo učiniti u narednim mesecima - rekao je Mirković prilikom početka radova na rekonstrukciji ulica u Zaječaru.

On je dodao da je ponosan što će Vlada Srbije obezbediti sredstva za započetu rekonstrukciju mosta u Kotlujevcu jer je to, kako je rekao, "svojevrsna nagrada za to što su dobro vodili grad, nisu uzeli ni dinar kredita, nisu zadužili grad Zaječar".

Tagovi: