21.04.2015.

15:24

Foto:

Vesti

BABIĆ: Vlada zaslužila čistu peticu! BORKO: Vlada lošija od sebe same!


Zoran Babić je istakao da je Vlada Srbije zaslužila čistu peticu:

- Vladom više ne upravljaju tajkuni, zaustavljen je pakleni trend rasta nezaposlenosti. Sada je nezaposlenost na oko 20 odsto - rekao je Babić i ponovio stav svoje stranke da što pre moraju da budu raspisani pokrajinski izbori.

Babić je poručio da je za naprednjake izborna volja građana svetinja i da su u tom smislu izbori u Vojvodini moralo davno da budu održani, budući da vlast u pokrajini nema legitimitet.

Borislav Stefanović, međutim, smatra da je Vlada po svim parametrima pokazala izuzetno loše rezultate i da je "lošija od same sebe".

- Imamo, bez obzira na optimistične izjave premijera, smanjenje deficita tako što se ukidaju budžetske uplate lokalnim samouprava i infrastrukturni projekti...  - naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, Vlada je pokazala da je bila lošija od same sebe u prethodne tri godine, građani samo vide gušenje slobode, rast cena i nezaposlenosti, nedostatak ulaganja iz inostranstva i same Srbije, usložnjavanje procesa evropskih integrracija i rešavanja kosovskog pitanja.

Tagovi: