19.05.2015.

09:56

Foto:

Vesti

ĐURIĆ U BRISELU Nastavak tehničkog dijaloga Beograda i Prištine

Razgovorima o pitanjima telekomunikacije, pored Đurića i predstavnika Kancelarije za KiM, učestvovaće i direktor Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Prištinom Dragan Vladisavljević i predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Republičke agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) i Telekoma Srbije.

Kako je saopštila Kancelarija za Kosovo i Metohiju, za sredu, 20. maj, predviđeni su razgovori o pitanjima osiguranja vozila, a tim razgovorima će prisustvovati i predstavnici Udruženja osiguravača Srbije.

U četvrtak, 21. maja, predstavnici Beograda i Prištine razgovaraće o integrisanom upravljanju prelazima zajedno sa oficirom za vezu pri Misiji EU u Prištini Dejanom Pavićevićem i predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane, Uprave carina i Republičkog geodetskog zavoda.

Sva tri sastanka delegacija Beograda i Prištine u okviru ove faze tehničkog dijaloga, biće održana u zgradi Evropske službe za spoljne poslove.

 

Tagovi: