05.06.2015.

21:00

Foto:

Vesti

ČUME PISAO VLADI Policajci mi seksaju ženu!

Verovali ili ne, ali ovaj nekadašnji zaštićeni svedok u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića poslao je pismo na više važnih adresa u samom vrhu države, u kojem, očajan, tvrdi da njegovu ženu Ivanu seksualno iskorišćavaju policajci koji je čuvaju, saznaje Informer!

"Ja sam mučenik"

Čume u dopisu, koji je stigao i u Vladu Srbije, navodi da mu nije jasno zašto je službeno obezbeđenje ostavljeno njegovoj supruzi i posle odluke da njemu bude ukinuto.

IZMIŠLJA

Darko Cvetanović

Ne samo da me je optužio za jednog policajca, već me je povezao i sa šefom policije i ko zna još kim
Ivana Buha, Čumetova supruga

Buha postavlja pitanje da li je razlog upravo to što su pojedini telohranitelji vrlo intimni sa Ivanom!?!

- Ljubiša traži da se i Ivani ukine obezbeđenje jer ga je dobila kad i on... Pravi razlog, međutim, ne leži u formalnostima, već u Čumetovoj sumnji da ga Ivana vara sa članovima policijskog obezbeđenja! Očigledno je postao baš očajan kad piše MUP, BIA i Vladi Srbije o seksualnom životu svoje supruge - priča naš izvor iz vrha države. Podsetimo, Ljubiša Buha je osuđen na godinu dana zatvora zbog napada na suprugu i policajca koji je obezbeđuje.

Prema rečima našeg sagovornika, Buha na jednom mestu u pismu samog sebe opisuje kao "najvećeg mučenika u Srbiji" (!?!).

- On piše da su mu 2002. prvu ženu Ljilju oteli mafijaši Šiptar i Kum, a da mu sad drugu ženu otimaju policajci. Traži od ministra, direktora policije i drugih državnih funkcionera da ga uzmu u zaštitu i odvoje njegovu ženu od telohranitelja, koji je, kako tvrdi, seksualno iskorišćavaju... - prenosi naš sagovornik koji je imao uvid u Čumetovo pismo.

Ivana: Budalaštine

Ljubiša Buha juče nije želeo da komentariše naše informacije, već je samo prekinuo vezu i ne saslušavši naše pitanje do kraja, dok njegov advokat Dušan Vasović kaže da "nije u toku".

Činjenice

* mart 2003. Dobija državno obezbeđenje
* april 2006. Oduzeta mu policijska pratnja
* jun 2006. Ponovo dobija policijsku pratnju
* novembar 2014. Ukinuto mu obezbeđenje

Ivana Buha, na drugoj strani, potvrđuje za Informer da je njen muž poslao dopise državnim organima.

- Ma, znam da je pisao te budalaštine! Ne samo da me je optužio za jednog policajca, već me je povezao i sa šefom policije i ko zna još s kim! Uvredama i lažima pokušava da me ponizi. Sve je to, međutim, presmešno! O mom obezbeđenju može da priča tek kad završi fakultet i zaposli se u instituciji koja radi bezbednosne procene - ističe Ivana Buha.

Tagovi: