03.07.2015.

08:50

Foto:

Vesti

PRIJEM U AMBASADI SAD Kirbi častio goste klopom iz 'Meka' (FOTO)

Brojne goste pristigle na koktel posvećen proslavi Dana nezavisnosti dočekao je ambasador Majkl Kirbi. On je nastavio tradiciju svojih prethodnika u Beogradu i goste počastio hamburgerima iz "Mekdonaldsa".
- Demokratija je vrsta vladavine koju je i Srbija prigrlila. Zahvalan sam na svemu što sam postigao sa svojim prijateljima i kolegama u Srbiji, koji su istinski posvećeni demokratskoj i evropskoj budućnosti Srbije. Ima još posla koji treba obaviti, ali Srbija može da računa na SAD kao na svog partnera i prijatelja -

Informer

rekao je Kirbi, ističući da je to verovatno njegova poslednja proslava Dana nezavisnosti u Beogradu.

Nacionalni praznik SAD Kirbiju su lično čestitali patrijarh Irinej, predsednik Srbije Tomislav Nikolić, gradonačelnik Siniša Mali, ministarka Jadranka Joksimović, biznismeni Miroslav Mišković i Milan Beko, Danica i Vuk Drašković, direktor policije Milorad Veljović, Ružica Đinđić, Zagorka Dolovac, Miljko Radisavljević...

Informer

Sasvim je inače zanimljivo da je među prvima na prijem u ambasadu stigao novi direktor RTS Dragan Bujošević, kome se očigledno toliko žurilo da proba hamburgere da je ušao preko reda.

Informer

Proslava je upotpunjena prigodnim muzičkim programom, a himnu SAD pevala je poznata pevačica i nekadašnja pobednica Evrosonga Marija Šerifović.

Informer
Informer

 

Tagovi: