13.07.2015.

16:08

Foto:

Vesti

ISPOVEST "MAJKE SREBRENICE": Spasavala sam Vučića od ludih Bošnjaka!

– Napad na Vučića je napad na dostojanstvo svih nas – rekla je Munira Subašić odmah posle napada na premijera Srbije.

Ona je ispričala kako je izgledao napad na srpskog premijera iz njenog ugla.

– Sve je bilo mirno, odjednom je nastao haos! Pokušala sam da zaštitim premijera Srbije Aleksandra Vučića, ali nisam uspela. Bio je opšti metež – kaže ona za Telegraf.rs.

– Ovo nije napad na Vučića nego je napad na žrtve. Dvadeset godina čuvamo dostojanstvo i onda se nešto ovako desi. Izrazili smo Vučiću dobrodošlicu, čak smo mu zakačili za rever Cvijet Srebrenice – ponovila je svoj stav za Telegraf.rs Munira.– Sramota je sve ovo što se dogodilo. Pojedinci su zviždali svima, srpskom premijeru, ali i bošnjačkim liderima, kao da ih nisu interesovale žrtve, zbog kojih smo svi bili tu – kaže ona.

Tanjug

 

– U svakom narodu ima ludih osoba. Kada sam čula zvižduke sačekala sam Vučića i pokušala sam da idem s njim u koloni. Tokom napada nisam ga više mogla pratiti – priča kroz suze Subašić i dodaje da joj je bilo jako teško zbog incidenta u Potočarima.

Podsetimo, prilikom posete Srebrenici Vučić je u Memorijalnoj sali obišao izložbu “Srebrenica – Potočari – 1995. – 2015.“, gde se, u prisustvu najvećeg broja medija, upisao u knjigu žalosti.Prilikom ulaska u salu majke stradalih Srebrenici su se rukovale i izljubile sa srpskim premijerom.

Tagovi: