09.09.2015.

17:20

Foto:

Vesti

SPS ODGOVORIO ČEDI: Kontakti sa sumnjivima su Jovanovićev patent

Reagujući na Jovanovićeve komentare, Milićević navodi da se predsednik LDP "nudi za koaliciju bilo gde, makar u mesnoj zajednici".

- Banane su očigedno najbolji način da se svi jave. Pa je tako i siroti Čedomir Jovanović valjda mislio da su za džabe, pošto je, kako se čuje, ostao bez para. I onda, onako gladan, sve pobrkao. Zaboravio je da je on patentirao kontakte sa sumnjivim licima - naveo je Milićević u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je dodao da Jovanović govori o rijalitiju, a "ima više slika sa Mikonosa i Akonkagve, sa splavova i žurki, nego iz Skupštine Srbije". 

- Priča o sastanku u vladi, a kampanja mu se zvala ''molim vas, pustite i mene malo u vlast'' i nudi se za koaliciju bilo gde, makar u mesnoj zajednici. Njemu, stvarno nemao šta da odgovaramo - rekao je Milićević.

Jovanović je, povodom objavljivanja snimaka, rekao da će samo puna istina o tim sastancima "dovesti do zrelih političkih stavova koji bi jednom trebalo da zamene međustranačka režanja i čerupanja".

Prema njegovim rečima, ukoliko se želi normalno društvo, neophodno je odvikavanje od navike po kojoj se svaki politički i pravni postupak prvo sprovodi u "opskurnom svetu tabloida", da bi tek posle dobili nekakav epilog u državnim institucijama ili što je još češće - da nikakvog epiloga ne bude.

Tagovi: