14.11.2015.

18:24

Foto:

Vesti

INFORMER SAZNAJE: TERORISTA IZ PARIZA PROŠAO KROZ SRBIJU! Sirijac preko naše zemlje došao u Francusku!

 

Bez obzira što javnosti još nije saopšteno ime i prezime Sirijca koji je izveo masakr u Parizu, grčki ministar unutrašnjih poslova Nikos Toskas je saopštio da je ta osoba u oktobru preko ostrva Leros ušla u tu državu.

TERORISTA DOŠAO PREKO GRČKE! Sirijac koji je izveo masakr u Parizu ušao u Evropu kao izbeglica!

On je dodao da ne zna kuda se dalje Sirijac kretao, ali je Informer iz naših bezbedonosnih službi dobio zaprepašćujuću informaciju:

- Terorista iz Sirije koji je izvršio napad u Parizu je prošao kroz Srbiju! Preko Grčke pa Makedonije je ušao u našu zemlju, a onda je dalje nastavio kroz Hrvatsku i tim putem stigao do Francuske. Po našim saznanjima, u oktobru se 400 boraca Islamske države ubacilo u Evropu glumeći da su izbeglice! To znaju sve bezbedonosne službe u regionu, znala je sigurno i Francuska - otkrio je izvor Informera.

Kako tvrde dobro upućeni, na društvenim mrežama su u poslednja dva meseca objavljene neke fotografije boraca sa Bliskog istoka kako u oružju, sa fronta, tako i u "civilu", obučeni kao izbeglice koje navodno beže od zločina u njihovim domovinama. Među njima se krije dobar deo boraca Islamske države, a moguće čak i Sirijac koji je izveo masakr u Parizu!

AMBASADOR RISTIĆ: Među poginulim i ranjenim u Parizu skoro sigurno nema Srba!

(VIDEO, FOTO) PARIZ U RANAMA Među napadačima u diskoteci bila i žena!

(VIDEO) POTOCI KRVI U DVORANI BATAKLAN: Ovo su snimci s koncerta pre početka masakra!

LAZANSKI: Srbija nije ugrožena, mi teroristima nismo zanimljivi!

OBJAVLJUJEMO NEKE OD "SUMNJIVIH" FOTOGRAFIJA NA KOJIMA SU NAVODNO BORCI ISIS KOJI SU KAO IZBEGLICE UŠLI U EVROPSKU UNIJU.

Public

 

Public

 

Public

 

Public

 

Tagovi: