27.11.2015.

23:12

Foto:

Vesti

MAJA GOJKOVIĆ OTKRILA: Hidžab sam dobila iz Novog Pazara, pokazala sam poštovanje prema Iranu!

Ona je u intervjuu Politici navele razloge zbog kojih se odlučila na taj potez, koji je, podsetimo, digao mnogo prašine u domaćoj javnosti.

(FOTO) MAJA GOJKOVIĆ U HIDŽABU! Pogledajte šta je oblačila predsednica skupštine tokom posete Iranu

- Islamska Republika Iran je zemlja koja, uprkos velikim pritiscima, nije priznala samoproglašenu državu Kosovo i koja je mnogim gestovima pokazala poštovanje naših državnih interesa. Zato sam prilikom posete Teheranu odlučila da stavim hidžab koji sam dobila iz Novog Pazara i na taj način pokažem koliko cenimo njihov stav - rekla je Gojković.

Ona je navela da je to radila u najboljem interesu države i dodala da je "medijski linč" koji je usledio od dela televizija, novina i portala, nije iznenadio.

- To smo mi - konstatovala je predsednica Skupštine.

HIDŽAB MAJE GOJKOVIĆ PRODRMAO SRBIJU! Opasno se zamerila "militantnom krilu" modnih blogerki!

Na konstataciju da je mogla da stavi maramu umesto hidžaba, ona je odgovorila da je u potpunosti odlučila da poštuje tamošnji protokol.

(URNEBESNO) HIDŽAB MANIJA! Poseta Maje Gojković Iranu postala hit na internetu

- Islamska Republika Iran je izuzetno važna država, koja se prema nama uvek odnosila prijateljski, pa smo pažljivo radili na svim detaljima protokola. Hidžab sam ponela iz Srbije. Domaæin mi je ponudio maramu. Ljubazno sam se zahvalila i odlučila da nosim hidžab koji sam dobila na poklon - istakla je Gojković.

Tagovi: