26.12.2015.

18:22

Foto:

Vesti

DOSTA ZLOČINA - KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Informer je dokaz!

Informer su ubedljivo najprodavanije dnevne novine u Srbiji. U petak 18. decembra prodali smo rekordnih 135.995 primeraka, i to bez ikakvog poklona, popust-kupona za kupovinu gaća ili nagradnih igara.

Dnevno u proseku prodajemo 107.074 primerka. Ovo su precizni, u komad tačni podaci prepisani iz internog izveštaja za period od 14. do 19. decembra ove godine, a na osnovu koga se prijavljuje i državi plaća porez. Nema, dakle, laži, nema prevare.

I nisam ovo ovde napisao da bih se hvalio ili kolumnu zloupotrebio u reklamne svrhe. Ne! Samo hoću da kažem da je istorijski, rekordni prodati tiraž Informera definitivni i neporecivi dokaz istine o današnjoj Srbiji.

U petak 18. decembra prodali smo rekordnih 135.995 primeraka, i to bez ikakvog poklona, popust-kupona za kupovinu gaća ili nagradnih igara. Dnevno u proseku prodajemo 107.074 primerka

 

To, naime, jeste dokaz da realnost u Srbiji nema mnogo veze sa virtuelnom realnošću koja se kreira na društvenim mrežama, to jeste dokaz da istina danas nema skoro nikakve veze sa "istinom" koju nam na silu, najcrnjim gebelsovskim metodama, nameću i dalje dominantni drugosrbijanski mediji.

Osim ako prihvatite njihov rasistički koncept po kojem čitaoci Informera nisu ljudi, nego polupismena stoka kojoj hitno treba oduzeti pravo glasa kako bi oni, jedini opunomoćeni i od svevišnjeg licencirani tumači opšteg dobra, mogli nesmetano sve da nas odvedu pravo u drugi krug dosističkog raja.

Elem, kada bivši novinar Slaviša Lekić (čovek čiji je najveći profesionalni domet brak sa Bojanom Lekić, novinar koji nikada nije napravio novine koje su se prodale u više od 5.000 komada) finansiran državnim (čitaj: našim) novcem iz budžeta u svom serijalu "Mediji u Srbiji, hronika propadanja" emitovanom na TV CIA N1 prikaže današnju Srbiju kao diktaturu, goru čak i od one Miloševićeve (!?!); kada u svojim dokumentarcima podvučenim dramatičnom, apokaliptičnom muzikom, glasom kojim se objavljuje početak rata saopšti da je Mišković nevina žrtva režima i da je uhapšen samo zato da bi se Vučiću digao rejting (!?!); kada otvoreno pozove na linč svih koji se usuđuju da misle drugačije od njega i njegovih komitetskih sagovornika; kada, posle toga, niko od novinarskih autoriteta u Srbiji, niko od medija, osim Informera, i ne pokuša da odgovori na strašne laži, pa šta to sve jeste, ako nije dokaz notorne činjenice da je medijsko-politička žuta ološ-elita celu Srbiju uzela za taoca?!

I na kraju, tačno je. Tačno je da se u ovoj zemlji sistematski pravi atmosfera straha. Ali, nju ne pravi zli režim. Tu atmosferu prave drugosrbijanski medijski rasisti koji sve otvorenije pozivaju na linč svih koji misle drugačije.

I baš zato, ne smemo da ćutimo, ne smemo da prelazimo preko njihovih strašnih laži. I baš zato, otpor. Do pobede!

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

DOSTA ZLOČINA! Javni servis postao najgora javna kuća!

DOSTA ZLOČINA! Počeo rat

DOSTA ZLOČINA! Lažna dilema: Rusija ili EU

DOSTA ZLOČINA: Dino Merlin - mera Srbije

DOSTA ZLOČINA! Vučiću, samo bahato

 

 

Tagovi: