05.01.2016.

21:57

Foto:

Vesti

(VIDEO) PROLUPALA HILARI: Obećala da će otkriti sve o vanzemaljcima, pod jednim uslovom...

Klintonova je rekla da će jednom za svagda dati odgovore na sva pitanja i kontroverze vezane za ovu misterioznu temu.

Teoretičari zavera i NLO stručnjaci već godinama tvrde da razne vlasti imaju dokaze da su nas posetili vanzemaljci, ali da se ti dokazi skrivaju od javnosti zbog potencijalnog uticaja na religiju i zakone.

Klintonova već duže vreme ima podršku NLO pokreta pošto je i u prošlosti pokazivala interesovanje za tu temu.

Ipak, ovog puta je zaista zacementirala svoj stav, te je velika verovatnoća da će svi oni koji žele da saznaju istinu o vanzemaljcima da glasaju za nju.

Odgovarajući na pitanje novinara o NLO-ima tokom predizbornog intervjua u Nju Hempširu, Klintonova je rekla: „Da, rešićemo to jednom za svagda“.

Ona je zatim rekla da će uspostaviti istragu o dešavanjima u Oblasti 51, za koju mnogi veruju da krije ostatke letećeg tanjira koji je pao u Rozvelu u Nju Meksiku 1947. godine, kao i tela vanzemaljaca koja su bila u njemu.

Navodi se da su Klintonova i njen suprug, bivši predsednik Bil Klinton, već pokušali da obelodane informacije o NLO-ima dok je Klinton bio u Beloj kući, ali bezuspešno.

AP/Photo

Priča se da se Bil Klinton sastao sa milijarderom Lorensom Rokfelerom na njegovom ranču u Vajomingu 1995. godine, gde su razgovarali o objavljivanju svih poverljivih dokumenata o NLO-ima.

Hilari Klinton je 2007. godine priznala da je njen muž za vreme predsedništva dobijao veliki broj zahteva o obelodanjivanju dokumenata o NLO-ima i vanzemaljcima.

Bil Klinton je za vreme predsedništva priznao da je istraživao tvrdnje o Oblasti 51, ali da je otkriveno samo da se tamo razvija „nevidljiva tehnologija“, a ne i da ima vanzemaljaca.

Hilari Klinton je u jednom intervjuu rekla da su nas vanzemaljci verovatno već posetili.

Džon Podesta, koji predvodi kampanju Hilari Klinton, rekao je 2014. godine kako mu je žao što dokumenti o NLO-ima nisu objavljeni dok je Obama predsednik.

Tanjug

Klintonova je rekla da ju je Podesta lično naterao da se zakune da će se informacije o vanzemaljcima objaviti.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVENI SOROŠEVI TAJNI CILJEVI U 2016: Hilari na čelu SAD, obojena revolucija u RS...

BIL NA SVA USTA HVALI ŽENU: Šta dotakne, Hilari učini boljim!

HILARI DOBIJA POMOĆ: Bil Klinton se uključuje u izbornu kampanju u SAD!

BIVŠI AMERIČKI AMBASADOR: Mi smo nacija ubica! NEMA MIRA U SVETU dok neko ne obuzda SAD!

Tagovi: