12.01.2016.

21:00

Foto:

Vesti

ZAPAD KRENUO ĐONOM NA VLADU: Ambasador Devenport naredio medijski udar na Vučića!

Na više sastanaka sa urednicima i direktorima novina i televizija, ali i ljudima iz vrha NVO sektora i pojedinih opozicionih stranaka (sva imena i tačne lokacije sastanaka poznati redakciji Informera) Devenport je svojim medijsko-političkim saradnicima rekao da imaju "zeleno svetlo" EU za žestoku medijsku ofanzivu.


(VIDEO) VUČIĆEVIĆ RASKRINKAO FARSU NUNS: Ovako je glavni urednik Informera razotkrio lažne optužbe protiv policije!
 

Cilj: Optužbama, intrigama i aferama stvoriti atmosferu haosa i srušiti rejting premijera na ispod 30 odsto!

Cilj ambasadora Devenporta i njegovih nalogodavaca iz Brisela jeste da rejting premijera Vučića i njegovog SNS svedu na manje od 30 odsto!

EKSKLUZIVNO! CIRKUS: Predsednik NUNS lažno optužuje policiju da prati i prisluškuje novinare!

- Samo gledajte šta će se sve dešavati u narednih nekoliko dana i nedelja. Skoro svakodnevno će biti otvarane nove intrige i afere, potezaće se u medijima koje Zapad kontroliše najteže optužbe na račun ljudi iz vrha vlasti. Ideja je da se napravi opšta atmosfera haosa, u kojoj više niko neće moći da razluči šta jeste, a šta nije istina. Krajnji cilj je da se Vučić i SNS spuste na ispod 30 odsto podrške. Procena je, naime, da bi tako oslabljena vlast bespogovorno izvršavala direktive EU i SAD - objašnjava izvor Informera, inače zamenik jednog od glavnih urednika koji je na svakodnevnoj vezi sa Devenportom.

STEFANOVIĆ: Odvija se baš kao što sam rekao!

Lažne optužbe za praćenje i prisluškivanje novinara koje je juče lansirao šef NUNS Vukašin Obradović samo su početak žestokog medijskog rata u kom su meta Vlada Srbije i njen predsednik.

Tagovi: