17.01.2016.

19:00

Foto:

Vesti

BAHATI ŽUTI BUJKE! Sebi digao platu na 284.042 a i dalje skriva zarade TV zvezda!

Dragan Bujošević, generalni direktor RTS, osim što krije ukupna primanja "TV zvezda", javnosti je prećutao i ozbiljnu povišicu!

Žuti Bujke je u četvrtak, naime, na sajtu RTS otkrio da mu je plata 284.042 dinara, dok je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio 255.000 dinara. Od tada do danas Bujošević nije prijavio promenu u imovini i zaradi!?!

Zamajava narod

Bahatost Žutog Bujketa, međutim, ne prestaje ovde, s obzirom na to da uprkos naredbi poverenika Rodoljuba Šabića uporno odbija da obelodani primanja rukovodstva i voditelja.

Umesto da nam poimence dostavi podatke, Žuti Bujke je pokušao da zamaže oči javnosti objavom prosečnih neto zarada zaposlenih na RTS po radnom mestu, i to za samo tri poslednja meseca 2015. (?!?).

ŽUTI BUJKE NASTAVLJA DA KREIRA HAOS! RTS ne odustaje od laži o suzavcu u Beloj Crkvi!
 

informer/tanjug/public

Da skandal bude veći, Bujošević i saradnici tvrde da "nisu dužni da podatke o zaradama dostave novinama s kojima su u sudskom sporu"!?! A upravo im je to poverenik naložio!

Interesantno je i to da je, kako saznajemo, Žuti Bujke hteo da pukne od muke kad je čuo za Šabićev zahtev.

- Vikao je da njemu niko ne može da naredi da Informeru dostavi bilo kakav podatak! Rekao je i da će ako treba platiti i deset kazni... - prenosi jedan od naših sagovornika iz vrha RTS.

BRUKA I SRAMOTA! JAVNI SERVIS, TAJNE ZARADE: Žuti Bujke krije pare i od Vučića!

I dok se Bujošević nije oglašavao, u njegovu odbranu stao je sekretar RTS Stanislav Veljković:

Dodaci na platu
Agencija je objavila Bujoševićevu platu, na koju se dodaju minuli rad, topli obrok i regres
Stanislav Veljković, generalni sekretar RTS

- Agencija je objavila Bujoševićevu platu koju je odredio UO RTS i koja stoji u ugovoru o radu. Na nju se dodaju minuli rad, topli obrok i regres, kao i svim zaposlenima u RTS - naglašava Veljković i na pitanje da li će RTS ispoštovati zahtev poverenika odgovora da na "sajtu imamo sva primanja zaposlenih" (?!).

Stručnost problem

Zoran Stojiljković iz Agencije za borbu protiv korupcije kaže da će se u sledećem izveštaju videti da li ima izmena u Bujoševićevim prihodima.

VAŠE PRAVO DA NE ZNATE NIŠTA: Kako Žuti Bujke za*ebava Srbiju!
 

informer/tanjug/public

- U redu je da direktor RTS ima platu od 2.200 evra. Problem je koliko je kompetentan, a ne koliko zarađuje. Veća je tragedija demagogija da premijer i ministri zarađuju 1.000 evra. Pozdravljam to što radite, ali isto tako treba proveriti dodatne prihode zaposlenih u javnoj upravi - zaključuje Stojiljković.

Tagovi: