19.02.2016.

15:04

Foto:

Vesti

SNS: Pajtić najveća sramota Srbije!

"Danas je šef kriminalnog režima ponovo pobegao sa svog radnog mesta, iz Novog Sada, gde je Vlada Srbije obezbedila posao za 3.000 ljudi, u Beograd, gde je nastavio da radi ono što najbolje ume - da laže i obmanjuje građane", piše u saopštenju Informativne službe SNS.

Da je Bojan Pajtić otvorio onoliko radnih mesta koliko je puta, samo u poslednjih godinu dana, slagao, Vojvodina bi danas bila najrazvijenija regija, ne samo u Evropi, već u svetu, dodaju naprednjaci.

"Razumemo Pajtića koji mora da dođe u Beograd da iz glavnog grada Srbije laže, jer mu građani Vojvodine, koje je opljačkao, ne bi poverovali čak ni da kaže da je danas petak. Pitamo Bojana Pajtića zašto ne sme ni u Beogradu da pomene pokrajinske robne rezerve, Fond za subvencionisanje pogona novih tehnologija, Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine, i sve ono što je opljačkao?" navodi se u saopštenju i dodaje:

"Molimo Pajtića, koji je pokrao čak i decu sa posebnim potrebama i koji nije otvorio nijedno radno mesto, dok je hil?ade radnika izbacio na ulicu, a svoje partijske drugove zaposlio na izmišl?enim radnim mestima u pokrajinskoj administraciji, samo da on ne pominje tajne ugovore, netransparentnost i korupciju, jer su on i njegova stranka sinonimi propadanja i pljačkanja Vojvodine i Srbije".

Vlada Srbije ne krije ništa, i domaćinski se odnosi prema svakom dinaru u državnoj kasi, što građani odlično znaju. Najvećeg lažova na srpskoj političkoj sceni pozivamo da što pre vrati sve otete narodne pare, a nadležne državne organe da ispitaju, ili obelodane ispitano "poslovanje" Pajtićeve vlade, poručuju naprednjaci.

Tagovi: