26.02.2016.

09:13

Foto:

Vesti

BEZUMLJE! ZAGREB OPET PUSTIO USTAŠE DA DIVLJAJU: Hrvati sanjaju novi rat sa Srbijom!

 

Reči razdora

Informer

Ćorić je bezumno optužio Srbiju i njenu vlast da agresorski prete Hrvatskoj, koja se trenutno nalazi u poziciji Izraela (?!?).

- Ne mogu reći da se s porodicom osećam sigurno. Pitanje je da li će se Srbija držati određenih normi i hoće li se prikloniti nekom drugom savezu. Mi smo, kao i Izrael, u čudnom okruženju. Pre 25 godina svi su smatrali da je nemoguće da se dogodi tragedija u Vukovaru, pa se dogodila... - izjavio je Ćorić na sednici Odbora za odbranu hrvatskog Sabora.

Komentarišući novu ratnohuškačku poruku iz Zagrebu, šef Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenjuje da je za hrvatsku vladajuću većinu Srbija očigledno remetilački faktor.

Informer

mojugao

IGOR BEČIĆ

ODBOR ZA ODBRANU

Ovo ugrožava hrvatsko-srpske odnose. Premijer i Vlada su pokazali da su faktor stabilnosti u regionu, a Srbija će znati da zaštiti svoje interese

- Ćorićeva stranka je otvoreno proustaška i zalaže se za rehabilitaciju Ante Pavelića. Oni tvrde da u Srbiji postoji velikosrpska politika sa osvajačkim pretenzijama. Ovakvim govorom mržnje proustaški političari u Zagrebu šire strah u hrvatskom narodu i tako pogoršavaju ne samo odnose Hrvata i Srba već i odnose dve države - podvlači Linta.

Vojni analitičar Ljubodrag Stojadinović smatra da priča o vojnom roku ima veći značaj za unutrašnje potrebe Hrvatske nego što može da našteti Srbiji.

- Njima nije u interesu da rasplamsavaju žarište na Balkanu. Ovo je više neka vrsta sterilne agresivnosti koja ne može uticati na naše odnose - zaključuje Stojadinović.

NOVA ŽESTOKA HRVATSKA PROVOKACIJA! Ustašku kapu uporedili sa - SRPSKOM ŠAJKAČOM!

NOVA STRAŠNA PROVOKACIJA PREDSEDNICE HRVATSKE: Kolinda poslala USTAŠU na pomen pobijenim Srbima!

Tagovi: