26.02.2016.

21:25

Foto:

Vesti

LIDER "DOSTA JE BILO" OPLEO PO KOLEGAMA! Radulović pljuje: Tadić i Čeda nisu prava opozicija!

Saša Radulović, šef pokreta "Dosta je bilo" (DJB), optužio je lidere SDS i LDP Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića da samo glume opoziciju i da su zapravo "trojanci" premijera Aleksandra Vučića i njegovog SNS!

Nestalo im je potencijala
Tadić i Jovanović više nemaju nikakav politički potencijal
Saša Radulović, lider DJB

Tadić i Čeda, tvrdi Radulović, već dve godine "koketiraju s Vučićem", a savez DJB sa SDS i LDP samo bi doveo do gubitka glasova!

Narod ih ne želi

Prema Radulovićevim rečima, i Tadić i Jovanović više nemaju nikakav politički potencijal niti ideje:

RADULOVIĆ PRETI LEKARIMA, POLICAJCIMA, PROFESORIMA: Kad ja dođem na vlast, otpustiću 100.000 ljudi!

- Mislim da su Tadić i Jovanović ljudi koji su se istrošili! Oni već dve godine koketiraju s Vučićem. Saradnja s njima bila bi potpuno kontraproduktivna. Em bi gubili glasače, em bi praktično uništili potencijal za promene u Srbiji - izjavio je Radulović u intervjuu za nedeljnik NIN.

Boris Tadić nije juče hteo da komentariše ove optužbe, ali je to umesto njega učinila savetnica za medije SDS Marina Komad. Ona tvrdi da Radulović, osim što otvoreno laže, govori kao Vučićev bivši ministar.

Nemamo vremena za kokete
Naprednjaci nemaju vremena da se bave koketama
Zoran Babić, šef SNS u Skupštini

- SDS i LDP svakako ne koketiraju sa vladajućim strankama. Štaviše, potpisale su sporazum o savezu koji podrazumeva da nema saradnje s partijama iz vlasti ni pre, ali ni posle izbora. Poznato je i da je SDS već odbio ulazak u Vučićevu vladu nakon izbora 2014. godine. Međutim, Radulovićevu izjavu ne obesmišljavaju samo ove činjenice već i to što on optužbe upućuje kao bivši Vučićev ministar. To je činjenica koju treba imati na umu kada se meri kredibilitet svake Radulovićeve reči... - ističe Komadova.

SAŠA RADULOVIĆ OPLEO PO OPOZICIJI: Ovi iz DS su prosvećeni lopovi!

I Čedomir Jovanović je juče ostao nem na optužbe bivšeg ministra privrede, a umesto njega se oglasio Jovan Najdenov, portparol LDP:

- Ne komentarišemo laži Vučićevog bivšeg ministra!

Obračun u DOS

Šef SNS u Skupštini Zoran Babić, s druge strane, kaže da se njegova stranka "ne bavi koketama".

POSVAĐANA OPOZICIJA Radulović ušao u rat s Pajtićem!

- Ne želim da gubim vreme na obračune u tom novom DOS. Radulovićeve optužbe su skandalozne, lažljive i licemerne. Izgleda da na ovaj način želi da prikrije šta je sve radio kao stečajni upravnik u nebrojano firmi u Srbiji... - zaključuje Babić.

Ne propustite!

print
Tagovi: