29.02.2016.

16:23

Foto:

Vesti

NOVI DOS SE RASPAO PRE NEGO ŠTO JE I SKLEPAN: Ništa od koalicije DS, LDP i SDS! Pajtić: Idemo u dve kolone!

 


Pajtić je agenciji Beta rekao da će DS na izborima nastupiti sa onim partijama sa kojima su demokrate saradjivale u prethodne dve godine "u borbi protiv režima".

- Gradjane Srbije ne interesuje broj mandata niti ko će s kim u koaliciju. Njih interesuju životne stvari a ovi izbori su pitanje preživljavanja Srbije -
 ocenio je lider DS-a.

Valjda da bi "zbunio protivnike" ili iz nekog samo njemu znanog razloga, lider LDP Čedomir Jovanović je na svom Tviter nalogu napisao ranije danas "#demokratska Srbija final cut". Međutim, nije poznato šta je time tačno hteo da poruči.

 

Demokratska stranka, s jedne strane i LDP/SDS sa druge strane razgovarali su danas oko nastupa na vanrednim parlamentarnim izborima i trebalo je da saopšte da li će ove opozicione stranke ići na izbore u jednoj koloni ili ne.

I Jovanovićev stranački kolega Kenan Hajdarević oglasio se danas, prilično nejasnom porukom.

 

On je na Tviteru napisao da su ta partija, Demokratska stranka (DS) i Socijaldemokratska stranka (SDS) postigle dogovor o raspodeli mandata na listi za predstojeće vanredne parlamentarne izbore.

"Konačan dogovor oko mandata", napisao je Hajdarević na svom tviter nalogu i dodao da je lider LDP-a Čedomir Jovanović na "pregovorima prekinuo agoniju i žrtvovao LDP da bi DS i SDS dobili procente koje su tražili".

Lider SDS Boris Tadić rekao je kratko za B92 nakon današnjeg sastanka da "ćemo na vreme biti obavešteni o svemu".

Tagovi: