05.03.2016.

17:11

Foto:

Vesti

ONI SU BROJ 1! Predata lista "ALEKSANDAR VUČIĆ - SRBIJA POBEĐUJE", evo ko je na njoj!

Listu su predali potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, funkcionerka Maja Gojković, lideri SDPS, NS, Pokreta socijalista, PUPS-a i SNP Rasim Ljajić, Velimir Ilić, Aleksandar Vulin, Milan Krkobabić i Nenad Popović.
 

Tanjug

Prema Zakonu o izboru narodnih poslanika, RIK proglašava izbornu listu najkasnije u roku od 24 časa od prijema izborne liste.

printscreen

Funkcionerka SNS Maja Gojković rekla je novinarima da su predstojeći izbori veoma važni jer će se građani odlučivati da li žele "u prošlost ili put moderne Srbije koji nudi SNS".

Tanjug

- Svaki put kad smo želeli da poakžemo koliko smo veliki narod i država, mi smo to uspevali samo onda kad smo svi igrali zajedno i kad smo bili ujedinjeni. Zato smo se i mi ujedinili, da pokažemo Srbiji da možemo da pobeđujemo - rekla je Gojković.

Tanjug

Ona je poručila da su predstojeći izbori veoma važni za Srbiju jer će se građani opredeliti kakvu budućnost žele.

- Imamo dva puta, jedan je put prošlosti, ono što smo mogli da vidimo u nedavnim godinama kad je neko drugi vladao zemljom, put teške ekonomije, loših privatizacija. Drugi je put koji nudi lista SNS, put moderne Srbija, koja će 2020. godine biti uređena država po evropskim standardima - rekla je Gojković.

Tanjug

Ona je navela da je vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem dovela do toga da su za dve godine pobeđeni recesija i ekonomske neprilike, te da je Srbija postala povoljno mesto za investicije, budući da je uloženo 1,7 milijardi evra stranih investicija.

Tanjug

Podsetimo, SNS i njeni koalicioni partneri počeli su u petak uveče širom Srbije prikupljanje potpisa građana za kandidovanje izborne liste, za šta je potrebno najmanje 10.000 potpisa.

Kako su naprednjaci naveli na zvaničnom Tviter nalogu, prikupljeno je više od 30.000 potpisa.

 

(FOTO) VESIĆ: Glas za Vučića je glas za Srbiju kojoj ne vladaju tajkuni!

POTPISALI: Mali i Đurić uz SNS!

LAZANSKI POTVRDIO SAZNANJA INFORMERA: Tačno je, biću na izbornoj listi SNS!

DANAS PREDAJA LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ - SRBIJA POBEĐUJE"! Evo ko se sve nalazi na njoj...
 

Tagovi: