06.03.2016.

12:41

Foto:

Vesti

(FOTO) SNS POČELA KAMPANJU TRIJUMFALNIM MITINGOM! U Sremskoj Mitrovici više od 10.000 ljudi po kiši klicalo Vučiću!

Informer

- Možete ga voleti ili ne, ali od Vučića nema boljeg - kaže Dragorad Gajić iz Drenovaca kod Šapca, jedan od velikog broja onih koji su došli iz Srema, Bačke, zapadne Srbije, Loznice, Šapca, Krupnja, Malog Zvornika, Ljubovije, Vladimiraca… Gajić kaže da je svojim dolaskom želi da podrži Vučića, „jedinog pravog kandidata” na ovim izborima.

Na centralnom gradskom trgu bile su čak i pristalice SNS iz dijaspore, a Jovica Dragomir, koji je na miting došao iz Beča, takođe je istakao da on i “njegovi prijatelji i porodica podržavaju Vučića”. Najavio je da će na izbore doći sa sedmoro članova svoje porodice na glasanje, kako bi dali glas pobedi SNS-u. Milan Despotović iz Loznice kaže da se učlanio u SNS pre tri godine i da veruje da samo ta stranka može nešto dobro da uradi za našu zemlju.

Informer

Dragan Srećković sela Šljivove kod Krupnja kazao je da je došao na miting da podrži Vučića, jer, uveren je, “samo on može da spasi Srbiju”. On je kazao da je premijer u više navrata posetio Krupanj, kojem je dosta pomogao posle poplava, i zamolio ga da podstakne izradu puta do selja Šljivove, koje je bogato selo, ali nema adekvatnog puta.

Informer

Jela Vračević iz Malog Zvornika istakla je da je došla da podrži SNS i Mitrovicu, ceo srpski narod. „Došla sam da pružim podršku SNS da krenemo u bolju budućnost, da radimo na dobrobiti za našu unučad i boljitak svih“, objasnila je ona. Vračević je rekla da je do sada imala priliku da vidi da je Vučić jedini pošteni polotičar u zemlji. „Živio nam Vučić“, poručila je ona podržana prijateljima iz Malog Zvornika. 

Informer

Prisutni, koji su se okupili više od dva sata pre početka skupa SNS, nose zastave stranke i njenih koalicionih partnera, kao što su PUPS, SPO, PS i SDPS. Atmosferu pred početak mitinga podgrejavali su bubnjari iz Šida.

Informer

 

Tagovi: