06.03.2016.

17:07

Foto:

Vesti

VUČIĆ IMA SVE: Na listi "Srbija pobeđuje" ekonomisti, lekari, pravnici, sportisti!

Nosilac i prvi na listi je lider SNS Aleksandar Vučić, a iza njega su lider SDPS Rasim Ljajić, Maja Gojković, predsednik PUPS-a Milan Krkobabić, zatim Goran Knežević, Aleksandra Tomić, Aleksandar Martinović, književnica Ljiljana Ðurović, predsednik Samostalnog DS S- Andreja Mladenović, automobilista Dušan Borković, Aleksandra Ðurović, Marija Obradović, Veroljub Matić..

Među kandidatima za buduće parlamentarce su i Vladimir Ðukanović, Milorad Mijatović iz SDPS, Marjan Rističević, analitičar Zoran Dragišić, kadar Nove Srbije Miroslav Markićević i Dubravka Filipovski, Miodrag Linta, Jovan Palalić iz Srpske narodne partije, Milanka Karić, Aleksandar Jugović iz SPO, dugogodišnji poslanik PUPS-a Momo Čolaković, Krstimir Pantić.

Na listi je i Marko Blagojević, koji je bio direktor Kancelarije za obnovu poplavljenih podrucja, a sada je na čelu Kancelarije za upravljanje javnim nabavkama.

Najstariji kandidati imaju 78 godina, dok je najmlađi 1995. godište, a najviše njih dolazi iz prestonice.

Među kandidatima je najviše ekonomista, a za njima mnogo ne zaostaju ni pravnici i inženjeri.

Naprednjaci i njihovi koalicioni partneri mogu da se pohvale i da u svojim redovima imaju doktore nauka, doktore medicine, profesore univerziteta, kao i više od deset lekara.

U borbu za mesto u parlamentu ulaze i četiri privatna preduzetnika i privrednika, sedam advokata, profesori u srednjim školama, tri vaspitača, dve medicinske sestre...

Dragan Šormaz je i ovog puta, kao i na izborima 2012. i 2014. godine, kao zanimanje naveo "političar".

Pored kandidata iz Beograda, na listi ima predstavnika i iz Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Novog Sada, Pirota, Valjeva, Pančeva, Despotovca, Knića, Aranđelovca, Chićevca, Svilajnca,Vladičinog Hana, Sombora, Vlasotinca, Smederevske Palanke, Mionice, Temerina, Golupca, Zaječara, Kikinde, Jagodine, Niša, Aleksandrovca, Smedereva, Varvarina, Šapca, Kruševca...

Lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" danas je proglašena i biće prva na glasačkom listiću, a potpisima je podržalo 30.199 građana.
 

PROČITAJTE JOŠ

(FOTO) VESIĆ: Glas za Vučića je glas za Srbiju kojoj ne vladaju tajkuni!

VUČIĆ: Sa Srbijom nema igre i šale - ili ćemo ići napred u budućnost, ili ćemo da propadnemo i nestanemo!

ONI SU BROJ 1! Predata lista "ALEKSANDAR VUČIĆ - SRBIJA POBEĐUJE", evo ko je na njoj!

NAPREDNJACI POČINJU KAMPANJU: Prvi miting u Sremskoj Mitrovici!

(FOTO) SNS POČELA KAMPANJU TRIJUMFALNIM MITINGOM! U Sremskoj Mitrovici više od 10.000 ljudi po kiši klicalo Vučiću!

Tagovi: