04.04.2016.

20:49

Foto:

Vesti

VUČEVIĆ U KOVILJU: Jednak tretman za sve - to je politika SNS!

Vučević je rekao da je politika Srpske napredne stranke da jednak tretman imaju svi građani, odnosno da nema razlike između žitelja gradskih i prigradskih naselja. On je kazao da to mogu da potvrde svi oni koji su u poslednje tri i po godine pratili njegov rad kao gradonačelnika Novog Sada, jer je gradska administracija imala apsolutno isti odnos prema gradskim i prigradskim naseljima i maksimalno se trudila da žiteljima tih naselja pođednako podigne kvalitet života.

- Moram da izrazim zadovoljstvo svim onim što smo u prethodne četiri godine uradili u Kovilju, Mnogo toga kvalitetnog smo uradili i uradićemo i ubuduće. Nikada nismo davali velika obećanja, išli smo na tri - četiri ključne tačke, zajedno sa našim prijateljima iz mesne zajednice 'Kovilj' smo određivali nekoliko glavnih ciljeva i to smo rešavali i tako će biti i u buduće - naveo je Vučević.

(FOTO) SEĆANJE NA STRADALE U DISKOTECI KONTRAST: Otkriveno spomen obeležje žrtvama požara!

On je rekao da je kao gradonačelnik najmanje 10 puta dolazio u Kovilj i da će se, i ubuduće, truditi i češće da dolazi, ali samo da te posete budu sa razlogom.

Danas je u Kovilju bio posebno svečan dan jer su u goste lokalnom fudbalskom "Šajkaš", koji je osnovan davne 1908. godine i treći je najstariji aktivni fudbalski klub u Srbiji, došli veterani Fudbalskog kluba Crvena zvezda predvođeni legendama kao što su Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Jovan Kule Aćimović, Miloš Seštić, Stanislav Karasi ili nešto mlađi Ognjen Koroman i Spira Grujić.

- U razgovoru sa Koviljčanima saznao sam da Crvena zvezda nikada nije gostovala ovde u Kovilju i mislim da smo u dogovoru sa našim prijateljima iz Beograda i Stare Pazove obradovali ovdašnje ljubitelje fudbala time što imaju priliku da ponovo vide fudbalske majstorije jednog Pižona, Karasija, Boška Đurovskog, Šeleta i drugih koji su nas uveseljavali u nekom ranijem periodu u kom je u fudbalu bilo više pozitivne emocije koje danas možda pomalo nedostaje - rekao je Vučević.
 

Tagovi: