05.04.2016.

19:57

Foto:

Vesti

STRAŠNA BOLEST: Ješić optužio Vučića da je sam sebe napao u Zubinom potoku!

Pošto su trojica nepoznatih napadača bacila ručnu bombu M-75 i iz "kalašnjikova" pucala na halu u Zubinom Potoku, Ješić je na Tviteru pokušao da za to optuži Vučića:

Kriv je što je živ
Ješića i opoziciju ujedinjuje mržnja i žal što je premijer Vučić uopšte živ. To ne mogu da mu oproste
Aleksandar Vulin, ministar za rad

To mu ostalo od bombi iz dvorišta iz Slankamena i Golubinaca, napisao je Ješić, aludirajući na optužbe da su početkom devedesetih pristalice SRS u Vojvodini bacale bombe u dvorišta tamošnjih Hrvata.

I dok Ješić juče nije odgovarao na pitanja Infomera, ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ističe da je Ješić poznat po tome da nema nimalo stida i obzira.

- Ono što ujedinjuje Ješića i kompletnu opoziciju jeste mržnja i žal što je premijer Vučić uopšte živ. To ne mogu da mu oproste. Zbog toga će biti zanimljivo videti da li će se bilo ko oglasiti povodom ovakvog govora mržnje. Da je situacija obrnuta, reagovala bi sva novinarska udruženja i ceo nevladin sektor, ali pošto se ovde izvrgava ruglu premijer, onda svi ćute - naglašava Vulin, dodajući da je, očigledno, dozvoljeno mrzeti Vučića i sprdati se sa njegovim životom.

Analitičar Vladimir Vuletić ne može da veruje čime je i na koji način neko spreman da se šali.
- Nadam se da će oni koji se na ovakav način sprdaju i gotovo raduju tuđoj nesreći biti kažnjeni na izborima jer ljudi će lako u tome prepoznati zlu nameru, koja je očigledna - zaključuje Vuletić.

(VIDEO/FOTO) BOMBOM NA VUČIĆA! Teroristi napali halu u Zubinom potoku u kojoj je danas trebalo da govori premijer Srbije!

SELAKOVIĆ: Vučićeva izjava o bombi u Zubinom Potoku dokaz njegove hraborsti!

BRUKA Ni jedna stranka ili NVO nije osudila bacanje bombe!

STEFANOVIĆ: Policija može da zaštiti premijera!

SELAKOVIĆ: Očekujem kazne za slučaj u Zubinom Potoku!

Tagovi: