13.05.2016.

15:28

Foto:

Vesti

VULIN: Među opozicijom nema razlike - koalicija na Starom gradu to potvrđuje!

- To vam je dokaz da sve smo govorili u predizrobnoj kampanji bilo tačno, kada smo rekli da će se svi ujediniti budu li imali jedan jedini glas viška i da ne postoji ideološka razlika između njih, odnosno ideološke prepreke - rekao je Vulin novinarima povodom vlasti koju su na toj beogradskoj opštini formirale demokrate i radikali.

RADIKALI ODUŠEVLJENI SARADNJOM SA ŽUTIMA: Koalicija sa DS u Starom gradu je najpametniji potez!

On je podsetio da je Stari grad opština čuvena po svom prodemokratskom stavu na koji se oduvek glasalo u tom pravcu.

- Sad kao što vidite nije problem i demokrate i radikali i SPS i LDP i SDS. Sve što postoji ujedinilo se kao što smo rekli - rekao je Vulin.

On se zahvalio građanima Srbije na zrelosti, što nisu dozvolili da se to desi na republičkom nivou.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Radikalsko-žuta koalicija u Starom gradu je protivprirodni politički blud!

- Sada vidite na malom primeru kako bi to izgledalo na republičkom nivou, samo da su imali jedan jedini glas više. Svi bi zajedno stali u Vladu, kakva bi to Vlada bila videće na Starom Gradu - rekao je Vulin.

Na pitanje kakva je ideološka sličnost PS i SNS-a i SPO-a, on je rekao da postoje ideološke sličnosti ali da nije u pitanju samo to.

DAČIĆ: Nisam ja odobrio koaliciju sa DS!

- To ste trebali da me pitate 2008. godine kada smo bili u opoziciji. Ta pitanja se uvek postavljaju kada ste u opoziciji, kada se borite za to da dobijete poverenje građana kao što smo mi dokazali da smo prepoznali jednu Srbiju koja nije Srbija DS-a - rekao je Vulin.

On je dodao da su njihove razlike jasne ali da borba i zajednički put je takođe više nego jasan.

- Nismo mi proveli izbornu kampanju zaklinjući se da nećemo nikada stajati u istoj koloni kao što vidite trebalo im je tri - četiri dana da to zaborave - rekao je lider PS.

DOSTA JE BILO: Nismo u koaliciji u Starom gradu!

Beogradski naprednjaci saopštili su juče da su DS i SRS koalicijom na beogradskoj opštini Stari grad prevarili i obmanuli građane koji su glasali za jedne i za druge, navodeći da su "šokirani" tom koalicijom

Tagovi: