20.05.2016.

09:44

Foto:

Vesti

SNS: Licemerno da DS govori o ucenama i lažima!

"Neverovatno je da o vladavini prava govori stranka koja je sprovela pljačkaške privatizacije, stranka koja je pokuššala da napravi partijsko pravosuđe, stranka koja je sa fantomkama otimala građane sopstvene zemlje", poručili su beogradski naprednjaci.

Kako dodaju, umesto konstantne zamene teza, i mržžnje prema Aleksandru Vučiću, Božžović bi trebalo konačno da kažže koliko je košštalo njegovo zimovanje na Maldivima.

"Odakle novac za brčkanje na Brionima, ali i da li je novac za sve bahatosti DS-a zapravo bio novac namenjen za decu sa smetnjama u razvoju? Da li su možda, funkcioneri DS-a, sebi obezbedili luksuzne destinacije novcem od mafijašško-tajkunskih poslova, namešštenim tenderima za podzemne kontejnere i rekonstrukciju Bulevar kralja Aleksandra, ili od genijalnih projekata replike Terazija i Pazl grada na osnovu kojih su od građana oteli preko 900 miliona dinara?", upitali su naprednjaci u saopštenju.

Kako se dodaje u saopštenju, Srpska napredna stranka se bori za modernu i uređenu Srbiju, u kojoj zakon jednako važži sa sve.

Predsednik Gradskog odbora DS Božović izjavio je ranije da izjava predsednika Vlade Aleksandra Vučića kako su objekti u Savamali stečeni kriminalom i korupcijom predstavlja "pokušaj režima da relativizuje i opravda nasilje, bezakonje i ukidanje države u Savamali u noći 25. aprila".

BOŽOVIĆ: Nastavlja se relativizacija nasilja u Savamali!

Tagovi: