01.06.2016.

16:34

Foto:

Vesti

KUZMANOVIĆ: Koalicija DS i DJB će voditi Vračar!

Tanjug

Koaliciju oko DS čine još i SDU i Levica Srbije.

LDP je ranije napustio pregovore o formiranju vračarske vlasti zbog "ucena" DJB.

Dosadašnji predsednik te opštine Branimir Kuzmanović iz DS je danas rekao novinarima da će sutra razgovarati sa predstavnicima LDP .

Kuzmanović je rekao i da je predstavnik LDP-a učestvovao u dogovoru oko ovog dokumenta i da je usaglašen, a da će koalicioni sporazum biti potpisan nakon izjašnjavanja predstavnika te stranke da li žele da učestvuju "u preuzimanju odgovornosti u toj opštini".

NOVA KOALICIJA NA POMOLU? Sanda Rašković Ivić i Saša Radulović sve bliži dogovoru o saradnji!

On je rekao da će predsednik te beogradske opštine biti ili iz koalicije okupljene oko DS-a "Vračar slobodno" ili DJB, navodeći da dve strane nisu razgovarale o kadrovskim rešenjima, jer im to, kaže, nije najvažnije.
 

Kuzmanović je rekao i da postoji mogućnosti saradnje i sa DSS-om.

Upitan da li postoji mogućnost razmimoilaženja kao što je bio slučaj u Starom gradu, Kuzmanović je odgovorio da ga ne brinu odnosi među njima samima, već "ponašanje nedemokratske vlasti".

Predstavnici dve opcije najpre su potpisali sporazum o strategiji vođenja opštine, koji, kako su istakli, podrazumeva potpunu javnost rada opštinske uprave i realizaciju projekata na koje su Vračarci već navikli. 

Tagovi: