22.06.2016.

13:20

Foto:

Vesti

VUČEVIĆ: Realno da SPS i LSV budu u gradskoj vlasti

- Postoje realne šanse da SPS i LSV podržati moj program funkcionisanja grada u naredne četiri godine - rekao je Vučević novinarima.

On je rekao da je jutros razgovarao sa predstavnicima te dve stranke i sa predstavnicima Jedinstvene Srbije i da su oni pokazali zainteresovanost da učestvuju u rukovođenju gradom, odnosno u gradskoj vlasti.

Vučević je demantovao navode pojedinih medija da su već dogovorena određena kadrovska rešenja, istakavši da se razgovaralo isključivo o programu funkcionisanja i napretka grada.

- Treba naglasiti da se u ovom slučaju ne radi o kombinovanju i obezbeđivanju gradske većine, kao što je to bio slučaj 2008. i 2012. godine, jer SNS ima tu većinu, već je to pokušaj obezbeđivanja političkog dogovora u interesu građana - rekao je Vučević.

Kad je reč o Jedinstvenoj Srbiji, Vučević je rekao da su iz te stranke korektno nastupili na razgovorima, rekavši da će podržati njegov program bez obzira da li bili ili ne u gradskoj vlasti, dok je za razgovore sa SPS i LSV kazao da su bili korektni i da su predstavnici te dve stranke pokazali inicijativu za otvaranje tema koje se tiču funkcionisanja grada.

Tagovi: