23.06.2016.

18:51

Foto:

Vesti

STRAŠNI SKANDALI POTRESAJU SRPSKU DIPLOMATIJU: Ambasadori pali zbog seksa i Stepinca!

Ambasador Srbije pri EU Dušan Lopandić i ambasador u Nigeriji Jovan Marić smenjeni su i pozvani da se odmah vrate u Beograd - prvi zbog Alojzija Stepinca, a drugi zbog seksualnih skandala, potvrđeno je Informeru u Ministarstvu spoljnih poslova.

Orgije čitavog dana

Naši izvori kažu da je Lopandić počinio "neoprostiv profesionalni propust" tako što je tri nedelje znao, a srpskim vlastima nije javio da u Briselu, u sedištu EU, Hrvati spremaju izložbu kojom veličaju ustaškog ratnog zločinca kardinala Alojzija Stepinca.

Od salveta pravio figure penisa!
Marić je i na prijemima i večerama kod drugih ambasadora u više navrata od platnenih salveta pravio figure penisa i poklanjao ih suprugama svojih kolega!

- Naš MSP je na kraju od ambasadora iz Vatikana saznao da se u Briselu sprema skandalozna izložba o Stepincu. Nažalost, tu vest smo dobili samo dan pre otvaranja izložbe i više nije bilo vremena za ozbiljnu diplomatsku akciju. Kada smo ambasadora Lopandića pitali da li je znao da ovu izložbu, on je rekao da je znao pune, i to tri nedelje unapred, ali da nikome u Beogradu to nije javio, jer je mislio da to nije važno - prenosi sagovornik Informera iz vrha ministarstva.

PROMENE U SRPSKOJ DIPLOMATIJI: Opozvani ambasadori Lopandić i Marić!

Na drugoj strani, naš ambasador u Nigeriji, poznati seksolog i psihijatar Jovan Marić, inače kadar Velje Ilića, smenjen je sa funkcije zbog nepojmljivo bahatog ponašanja i seks-skandala!

Lopandić: Nisam kriv

Jovan Marić nije juče bio raspoložen za komentar, a Dušan Lopandić je u pismu koje je uputio Dačiću istakao da je do njegovog opoziva došlo "ishitreno i mimo uobičajene procedure".
"Postupak je u nesrazmeri s uobičajenim slučajevima poslovičnog otezanja MSP da se odredi prema aferama koje su pogađale ugled naše zemlje. To se odnosi i na one zbog kojih su naši ljudi gubili živote ili kad su za otpravnika poslova postavljani oni koji su krivično odgovorni", naglasio je Lopandić.

- Marić u Nigeriji skoro da nije ništa drugo radio osim što je skoro svakog dana u ambasadi i rezidenciji pravio raskalašne žurke sa lokalnim devojkama! Te žurke su trajale danima i noćima, a Marić je za to vreme neke od saradnika zaključavao u posebnu prostoriju da mu ne bi smetali... Čak je i na svečanim prijemima i večerama kod drugih ambasadora u više navrata od platnenih salveta pravio figure penisa i poklanjao ih suprugama svojih kolega! - priča naš sagovornik i kaže da se Marić u svakoj prilici u Nigeriji predstavljao kao "sekselencija"!?!

Dačić: Opozvani su

Šef diplomatije Ivica Dačić potvrdio je juče da su ambasadori opozvani.

- Još ranije je planirano da se Lopandić povuče jer je u četvrtoj godini mandata i to su na neki način redovne promene. Kada je reč o Mariću, on ima više od 70 godina, ali nije samo to razlog... - bio je zagonetan Dačić.

Tagovi: