24.06.2016.

20:57

Foto:

Vesti

STRAŠNO! PAJTIĆ TRAŽI DA PEDERI USVAJAJU DECU! Šokantan politički zaokret lidera Demokratske stranke!

Bojan Pajtić, bivši predsednik pokrajinske vlade i lider Demokratske stranke, osim što se zalaže za ulazak Srbije u NATO pakt i legalizaciju gej brakova, predlaže i da se donesu zakoni kojim bi se pederskim parovima u Srbiji dozvolilo da usvajaju decu!

PAJTIĆ BI PEDERSKE BRAKOVE I NATO! Lider DS najzad priznao šta su mu najveće želje!

Šef demokrata, koji je već uspeo da ozbiljno razbesni i neke od svojih stranačkih kolega koje su javno ustale protiv predloga da DS postane "pederska-NATO stranka", svoje šokantne predloge upotpunio je zahtevom da se gejevima dozvoli usvajanje dece!

To je naša obaveza

Pajtić je svoje nove političke principe izložio u pismu članovima DS od kojih traži podršku na stranačkim izborima 24. septembra. U tom pismu se, između ostalog, navodi:

Pitanja u pismu Bojana Pajtića članovima DS

1. Da li podržavate pridruživanje Srbije NATO alijansi?

2. Da li dajete podršku otvaranju procesa pregovaranja o reintegraciji opozicionih stranaka
evropske orijentacije, izniklih iz DS, u jedinstvenu Demokratsku stranku?

3. Da li podržavate predlog da istopolni brakovi u Srbiji dobiju isti formalni status i korpus prava
kao i druge bračne i vanbračne zajednice?

4. Da li ste saglasni sa idejom da sindikati uzmu učešće u radu stranke kroz participaciju u organima DS, izbornim procesima i procesima odlučivanja?

Istopolni parovi koji žive u zajednici u Srbiji uskraćeni su za pravo da posete partnerku ili partnera u bolnici u slučaju bolesti, nemaju pravo nasleđivanja od sebi bliske osobe, niti obavezu uzajamnog izdržavanja. Čak i ako se njihova zajednica po načinu života i zajedničkom domaćinstvu ne razlikuje od sličnih bračnih ili vanbračnih parova. Zato DS ima obavezu da traži da status istopolnih zajednica bude pravno regulisan i izjednačen sa bračnim i vanbračnim zajednicama u našoj zemlji.

Pajtić je svoju ideju o gej zajednicama dodatno pojasnio i u pitanju koje je poslao demokratama širom Srbije, a koje doslovce glasi:

Da li podržavate predlog da istopolni brakovi u Srbiji dobiju isti formalni status i korpus prava kao i druge bračne i vanbračne zajednice?

Sasvim je, dakle, jasno da bi prihvatanje Pajtićevog predloga u praksi značilo da bi u Srbiji pederskim parovima trebalo dozvoliti da usvajaju decu!

I dok niko od demokrata nije zvanično želeo da komentariše Pajtićevo zalaganje za "pedersko usvajanje dece", lider SRS Vojislav Šešelj kaže da je najnoviji Pajtićev šokantan politički zaokret posledica njegovog političkog poraza na svim nivoima.

MIĆUNOVIĆ I TODORIĆ NEĆE U PEDERE! Žestok raskol u DS, funkcioneri demokrata se okrenuli protiv Pajtića!

- Pajtić je jedan politički očajnik koji ima sve manje šanse za opstanak na mestu lidera DS i zato sada poseže za blefiranjem i šokantnim idejama. On samo želi da popravi svoj status među članstvom, a zapravo samo još više gubi podršku. Mi smo kategorički protiv ovakvih ideja - podvlači Šešelj.

Politički blef očajnika
Pajtić je politički očajnik sa sve manjim šansama da ostane lider DS pa poseže za šokantnim idejama
Vojislav Šešelj, lider SRS

Predsednik "Treće Srbije" Miroslav Parović ističe da nipošto ne treba dozvoliti gejevima da usvajaju decu.

- Priča o gej pravima je zloupotreba i podrazumeva potpuno razaranje porodice. Pajtić je skinuo masku i rukavice i jednim delom otkrio svoju pravu prirodu. Namerno insistira na pitanjima lažnih ljudskih prava i spoljne politike, na kojima Zapad lomi kičmu Srbiji - konstatuje Parović.

Podrška i od Radulovića

Na drugoj strani, gej aktivista Goran Miletić za Informer ističe da inicijativa o legalizaciji gej brakova postoji godinama i da je dobrodošla svaka podrška političkih stranaka.

- Saša Radulović nas je javno podržao još u izbornoj kampanji, a znam da je DS i ranije imao interni dogovor o podršci. Samo Pajtić može da vam odgovori zašto je ovu temu delegirao i vratio u žižu javnosti baš u ovom trenutku - zaključuje Miletić. 
 

Tagovi: