01.08.2016.

22:30

Foto:

Vesti

PAKUJU NAM NOVI RAT PO NALOGU ZAPADA?! Šta se krije iza koordinisanih napada Zagreba, Sarajeva i Prištine na Srbiju!

Odlično obavešteni izvor našeg lista iz diplomatskih krugova navodi da nije reč ni o kakvoj slučajnosti i da je na delu koordinisana akcija kako bi se Srbija naterala na nepromišljenu reakciju!

Neće im proći
Mnogima u regionu odgovara da izazovu nervozu Beograda, ali im to neće poći za rukom
Zoran Dragišić, Fakultet bezbednosti

DAČIĆ ODBRUSIO KOVAČU I USTAŠAMA: Uvrede, pretnje i poniženja SRBIJA NEĆE DOZVOLITI!

- Pazite, 28. jula u Hrvatskoj ukinu presudu ratnom zločincu i ubici Srba Branimiru Glavašu, a istog dana na spomeniku antifašistima kod Knina osvane kukasti krst. Samo dan kasnije režim u Zagrebu tajno iz zatvora, zbog navodne bolesti, pusti osuđenog zločinca Veljka Marića, a istog dana Bakir Izetbegović u Novom Pazaru izjednači Republiku Srpsku sa Sandžakom! I konačno, 30. jula Hašim Tači u intervjuu za beogradski "Danas" najavljuje tužbu za genocid protiv Srbije! Ne budimo naivni, Vašingtonu i Briselu ne odgovara to što je Srbija postala stabilna zemlja i lider u regionu, pa preko svojih produženih ruku pokušavaju da ovde ponovo aktiviraju "bure baruta" - napominje naš sagovornik.

Profesor Fakulteta bezbednosti Zoran Dragišić takođe misli da mnogima u regionu odgovara da izazovu nervoznu reakciju Beograda.

DIPLOMATSKI SKANDAL! DRSKA PROVOKACIJA BOŠNJAČKOG LIDERA: Bakir Izetbegović bi hteo da otcepi Sandžak!

- Tako nešto im, međutim, neće poći za rukom. Iako bi Bakir ili Tači mnogo voleli da im SAD "čuvaju leđa", Vučić je uspeo da Srbija bude poštovana i u Vašingtonu i u Briselu. Po prvi put Srbija je ta koja smiruje, a ne potpiruje tenzije u regionu i to stranci umeju da cene - navodi Dragišić.

Tagovi: