08.09.2016.

17:47

Foto:

Vesti

POKRET SOCIJALISTA: Saša Janković nije zaštitnik građana, on je političar!

- Zaštićen svojom pozicijom, Zaštitnik građana deli lekcije ali nikada ne izlazi na duel onima koje napada. Aleksandar Vučić, koga Saša Janković toliko napada, izlazi u Skupštinu i sam se danima nosi sa svim poslaničkim grupama dok Janković ne dozvoljava ni pitanja koja mu ne prijaju - navodi se u saopštenju.

PS dodaje da je u Srbiji zakon isti za sve, "osim za Sašu Jankovića, jedinog koji nije smanjio broj zaposlenih u svojoj službi i energično se odupirao smanjenju svoje plate tri puta veće od premijerske".

ZAŠTITNIK GRAĐANA U KAMPANJI! HIT - Pavićević postao Jankovićev portparol!

Janković, navodi se u saopšenju, kritiku shvata kao pritisak i pretnju, ali zato koristi svaku priliku da zemlju koja ga plaća predstavi kao lošu.

- Janković posećuje i podržava proteste kada proceni da su dovoljno oštri prema Vladi, ali zato nikada ne osuđuje napade opozicionih poslanika na ''nepodobne'' novinare ili uvrede i pretnje izrečene političarima koji nisu u savezu sa Jankovićem - ističe PS.

- Građani Srbije zaslužuju da imaju zaštitnika građana, ali ne zaslužuju da imaju Sašu Jankovića. Ko će građane Srbije da zaštiti od političkog delovanja Zaštitnika građana - dodaje se u saopštenju.

Tagovi: