14.09.2016.

22:05

Foto:

Vesti

(FOTO/VIDEO) LICE NATO ZLA! Jelena Milić izgubila kontrolu: PSOVALA, VREĐALA pravdajući zločinačku agresiju na Srbiju!

Direktorka Centra za evroatlantske studije i glavni NATO lobista u Srbiji Jelena Milić drsko tvrdi

Marić: Osećao sam se ko 1999!

Milomir Marić, urednik i voditelj "Ćirilice", kaže za Informer da je tokom Milićkinog gostovanja i rasprave u jednom trenutku "bukvalno zanemeo":
- Očekivao sam momentalnu intervenciju NATO ili bar neku artiljeriju. Osećao sam se kao za vreme bombardovanja! Imao sam mnogo svađa u studiju, ali sad se, bogme, pokazalo da je vaš urednik Dragan J. Vučićević gospodin čovek za ove belosvetske agitatore!

da je NATO agresija na Srbiju 1999. bila opravdana i da su Srbi zaslužili bombardovanje u kome je poginulo više od 2.500 ljudi!

(VIDEO) U "ĆIRILICI" PRŠTALO NA SVE STRANE! Evo kako su Vedrana Rudan i Jelena Milić "zaratile" zbog NATO pakta!

Gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, Milićeva je svađajući se sa ostalim gostima - hrvatskom književnicom Vedranom Rudan i srpskim piscima Markom Vidojkovićem i Vladimirom Kecmanovićem - opravdanje za NATO zločine pokušala da nađe čak i u atomskoj bombi Severne Koreje i genocidu u Ruandi!?!

Otvorila nam oči!?

U žestokoj raspravi sa Rudanovom Milićeva je po svaku cenu branila NATO agresore i tražila opravdanje za njihove zločine nad srpskim narodom.

Public

- Treba pričati o "Oluji", ali takođe desilo se još jedno etničko čišćenje u vrlo sličnom istorijskom periodu o kojem je bitno da javnost u Srbiji zna... A to je proterivanje albanskih civila sa Kosova tokom bombardovanja, neki tu akciju zovu "Potkovica". O tome ništa niste čuli, a stotine hiljada Albanaca su tada proterane preko granice u Albaniju i Makedoniju - galamila je Milićeva i onda objasnila kako NATO bombardovanje Srbije nije bilo ni izbliza strašno kao "srpsko bombardovanje Sarajeva"!?!

- Ja sam živela u Beogradu i svima je bilo teško, ali to je trajalo 78 dana, povremeno... A zamislite kako je bilo u Sarajevu, koje je bilo u opsadi tri i po godine non-stop. Ne mogu, doduše, da osporim tu prokletu dužinu od 78 dana, ali smo strašne zločine nad Albancima najviše činili upravo dok je trajalo bombardovanje - rekla je Milićeva, koja je u "trenutku inspiracije" strašni NATO zločin pravdala pominjući Severnu Koreju i Ruandu!?!

Public

Psovala Boga, napala sve u studiju

Jelena Milić se tokom "Ćirilice", koja je trajala dva sata i četrnaest minuta, posvađala bukvalno sa svima u studiju, pa čak i sa publikom! Ovo su neki od njenih "crnih bisera":
Milić: Račak je kao povod za bombardovanje Srbije možda diskutabilan, ali kad to stavite u kontekst Srebrenice, Ruande, strašnih zločina, liberalni svet je tražio mehanizme kako da odgovori.
Rudan: Pazi ovo, u Ruandi se desila sranja, pa odlučili da demokratski bombarduju Srbiju. Ma, kud ćeš bolje! A zašto Amerikanci ne mogu da odgovaraju pred Haškim sudom?
Milić: Je*ote Bog, pa da li je moguće da ne možete da pročitate Statut suda, to je jedan ad hok regionalni sud za određeni vremenski period koji je formirao UN. Aman, ljudi!
Rudan: Pa, ženo, ne bi ni bilo NATO žrtava da nije NATO na čelu sa SAD, koji je pobio pola Srbije, i doveka ćete trpeti posledice. Vi ste najgora reklama za NATO, koji će u Srbiji naje*at' samo zbog vas.

- Ne zaboravite da se nekoliko godina pre NATO intervencije desio strašan genocid nad 800.000 ljudi u Ruandi i da je međunarodna zajednica bila jako osetljiva... I kad govorite o Amerikancima kao o najvećim zločincima, a što onda ne spomenete Severnu Koreju, koja je pre neki dan testirala atomsku bombu i izazvala zemljotres koji se osetio čak i ovde u Beogradu?! - "objasnila" je direktorka CEAS.

Jelena Milić nije juče htela da komentariše i dodatno pojasni svoje u najmanju ruku skandalozne stavove izrečene u "Ćirilici".

Na drugoj strani, šef skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun ističe da Milićeva masno laže kako bi svoje poslodavce, zločince i NATO agresore, predstavila kao spasioce.

NATO PODRŽAO ŽUTU PATKU! Lobisti zapadne vojne alijanse na protestima 'Ne davimo Beograd'!

- Famozna operacija "Potkovica", o kojoj Milićeva govori, potpuna je izmišljotina, koju su međunarodna zajednica i Albanci iskoristili da bi nas optužili za etničko čišćenje. A istina je potpuno suprotna, šiptarski teroristi i OVK sprovodili su etničko čišćenje nad Srbima, koje su ubijali i proterivali. Milićeva prećutkuje istinu i ponavlja propagandne laži, u nadi da će joj bar neko posle 17 godina poverovati - zaključuje Drecun.

Antipropaganda za NATO

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da se Milićeva ponaša kao pravi kolaboracionista, ali da mu je, ipak, drago što je ona glavni lobista NATO u Srbiji.

Public

- Ovo podseća na norveškog političara Kvislinga, koji je posle nacističke agresije tvrdio da je Norveška kriva što ju je napao Hitler. A to što je nama NATO uradio može jedino da se poredi sa nacistima... - napominje Anđelković i dodaje da je Milićeva ovakvim istupima u javnosti najviše doprinela da Srbija nikad ne uđe u NATO.

Tagovi: