25.09.2016.

14:59

Foto:

Vesti

NASTAVLJA SE CIRKUS U DS! Božović odbrusio Pajtiću: VELIKI LIDERI ODLAZE DOSTOJANSTVENO!

Božović je na taj način odgovorio Pajtiću koji je na svom fejsbuk profilu napisao da podnosi ostavku na mesto šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije jer je članstvo DS odlučilo da stranku vode "Šule, Kena i Balša“ i da su od osnivanja rukovodstvo demokrata činili ljudi koji su bili znatno "obrazovaniji, rafiniraniji i u profesionalnom smislu utemeljeniji" nego vrhovi konkurentskih, ali i demokratama bliskih partija.

- Politička istorija veličinu onih koji su vodili našu stranku ne meri samo po tome kakvi su predsednici bili, nego i koliko su dostojanstveni bili kada su sa funkcije odlazili - poručio je Božović.

On je dodao da mu je bila čast da sarađuje sa Pajtićem u prethodne dve godine, kada su se, kako je rekao, zajedno borili da Srbija bude slobodna, zajedno borili za dostojanstvo u Srbiji, na političkoj sceni i u DS-u, kao i zajedno govorili u ime poniženih i osiromašenih građana.

- Članovi DS su juče doneli odluku o nastavku borbe za pristojnu Srbiju. Hrabro su izašli u velikom broju i izabrali novo rukovodstvo koje će imati veliki zadatak i veliku odgovornost. Idemo dalje - naveo je Božović.

PAJTIĆEVA TUGA PREGOLEMA! Razočaran sam odlukom članstva da DS vode Šule, Kena, Balša!

Tagovi: