25.10.2016.

20:16

Foto:

Vesti

ALARMANTNO, PUTINOVI OBAVEŠTAJCI UPOZORILI SRBIJU: Ustaše i šiptari spremaju napad na sever Kosova!

Srbima sa severa Kosova i Metohije preti novo etničko čišćenje, upozorava se u dopisu koji su ruski obaveštajci ove nedelje poslali nadležnim službama u Srbiji.

Stari su oni saveznici
Milanović veliča Franju Tuđmana, pa je očekivano da se sastaje sa Tačijem, Čekuom i drugim promoterima lažne države Kosovo
Miodrag Linta, Savez Srba iz regiona

 

Kako saznajemo, Rusi su nam dostavili dokumentaciju i "presretnutu komunikaciju" koja dokazuje da hrvatski vojni i policijski instruktori u NATO bazi u Grafenveru u Nemačkoj obučavaju šiptarske specijalce za napad na sever srpske pokrajine!

"Blic-krig"

Da nije reč o nekakvoj "teoriji zavere" ili praznoj pretnji, pokazuje i podatak da su bivši hrvatski premijer Zoran Milanović i ministar odbrane Ante Kotromanić, obojica poznati po ustaškim stavovima, prošlog četvrtka boravili u Prištini i, prema pisanju zagrebačkih portala, savetovali Hašima Tačija kako da sprovede "Oluju" na severu Kosova!?!

Dvojica hrvatskih političara su se tokom posete sreli i sa Agimom Čekuom, jednim od vođa terorističke OVK.

Tanjug

Prema rečima naših odlično obaveštenih izvora, ruski obaveštajci su srpskim kolegama poslali i dokaze da su Milanović i Kotromanić u Prištini sa šiptarskim liderima razrađivali plan za "zaštitu teritorijalnog integriteta Kosova"!?!

 

- Milanović je čak Tačiju ponudio svoje usluge lobiranja u Briselu. On je rekao da može da garantuje da bi posle nekoliko meseci EU prećutno podržala blic-krig osvajanje severa Kosova i citiram: Konačno rešenje srpskog pitanja! - prenosi jedan od naših sagovornika i dodaje da je i bez "ruske dojave" jasno da Hrvati i Šiptari nešto opasno spremaju.

 

- Svakome ko hoće da razmišlja jasno je da se sprema neko zlo. Kakve to, molim vas, zajedničke teme imaju Milanović, Kotromanić i Tači usred Prištine?! Čak i kada bismo im poverovali da su razgovarali o brzom ulasku Kosova u EU, kakve to veze ima sa Agimom Čekuom, najgorim ubicom iz OVK?! Naravno da su pričali o invaziji na sever Kosova i konačnom odvajanju te teritorije od Srbije! - prenosi izvor Informera.

Tanjug

Niko u Vladi Srbije nije hteo da komentariše naša saznanja, dok se ovim povodom nisu oglašavali ni Tači, ni Milanović. Na drugoj strani, predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta kaže da je jasno da je ovde reč o antisrpskom frontu.

EU sve zna i ćuti!

O zločinačkim planovima Hrvata i Albanaca detaljno su obavešteni i zvaničnici Evropske unije, ali oni ipak ništa ne preduzimaju!
- Naravno da u Briselu znaju šta se radi u NATO bazi u Nemačkoj. I naravno da zvanično nikada neće reći da su za nasilno rešenje i zauzimanje severa Kosova, ali nezvanično će učiniti sve da pomognu svojim saveznicima Šiptarima i Hrvatima - kaže jedan od sagovornika Informera.

- Milanović je čovek koji veliča Franju Tuđmana i koji je do kraja sproveo projekat etnički čiste Hrvatske. Dok je bio premijer, pokazao je šta misli o Srbima. Nije rešio nijedan problem našeg naroda. Zato je i očekivano što se sastaje sa Tačijem, Čekuom i drugim promoterima lažne države Kosovo - ističe Linta.

Stara sprega

Stručnjak za bezbednost Darko Trifunović smatra da sprega Hrvata i Albanaca odavno postoji.

- Hrvatska je u NATO, a Kosovo hoće u NATO. Problem je, međutim, što Rusija vidi Srbiju kao saveznika protiv Zapada. Strah me je da će Amerika zbog toga da kaže državama u regionu "uzmite šta je vaše", a to bi izazvalo veliki haos... - naglašava Trifunović.

Tagovi: