10.12.2016.

20:27

Foto:

Vesti

DODIK NA IVICI ŽIVACA: Bakir preko tajne službe OSA montira političke procese u Bosni!

- Danas imamo situaciju, i svima vama u Sarajevu je to jasno, da je danas OSA, koja je pod direktnom kontrolom stranke SDA i Bakira Izetbegovića, potpuno preuzela Sud i Tužilaštvo, sudije i tužioce i kreira politički motivisane i montirane procese, kako u Federaciji BiH, tako i u RS. Radončić je najbolji primer za to- kazao je Dodik za emisiju „Tačka na 7“ televizije N1.

DODIK ŽESTOKO ODGOVORIO BAKIRU: Prijatelj terorista, vehabija i islamista poslednji koji može nekome da preti!

Na pitanje da li ima dokaze za svoje tvrdnje, Dodik je odgovorio da kao političar može da daje određene ocene o tome, „a dokazi su za svakoga, ko želi da ih vidi, vidljivi“.

„Uzmite samo na koji način je krenula priča o samom Radončiću. Ja nisam njegov advokat, ali se videlo da je način na koji je to krenulo apsolutno neuobičajen u bilo kojoj pravnoj državi na svetu. Sa druge strane imate njegovu tvrdnju ili ono što se može zaključiti na Sudu u Prištini gde je rekao da Alija Izetbegović direktno stoji iza ubistva srpskog svata na Skenderiji“, kazao je Dodik.

BAKIR SE ZALETEO NA DODIKA, PA SAD SPUŠTA LOPTU: Tvrdi da nije pretio RS i njenom predsedniku!

On je dodao da „Tužilaštvo, naravno, ne smatra da bi trebalo po službenoj dužnosti da ispita te navode kako bismo ušli u neke druge poglede u vezi sa činjenicama o samom ratu u BiH“.

- Ali, ostavimo to sa strane- kazao je predsednik Republike Srpske u intervjuu koji će u celini biti objavljen sutra. N1 navodi da Dodik nije štedeo reči o tome ko i kako „vedri i oblači“ u procesima hapšenja, istraga, optužnica i političkih progona.

DODIK PRELOMIO: Vreme je da prekinem komunikaciju sa Izetbegovićem!

DODIK: Podnećemo apelaciju Ustavnom sudu BiH i OSPORITI "dan državnosti BiH"!

Tagovi: