12.12.2016.

20:15

Foto:

Vesti

(FOTO) NATO BRANI VUKA! Slučaj 'Topčider' trese Srbiju, glavna lobistkinja alijanse Jelena Milić uzela u zaštitu Jeremića!

Ona je na Tviteru pljuvala državu, TV Pink, Informer, advokaticu porodica ubijenih gardista Olgicu Batić, pa čak i njenog pokojnog oca Vladana, optužujući sve za prljavu kampanju protiv Jeremića (!?!).

 

Olgica Batić bila je narodna poslanica na listi SNS. Pokojni Vladan Batić bio je vlast i advokat porodica koje optužuju vlast za prolongiranje istraga... Za istoriju beščašća. Sviđao nam se Jeremić ili ne, Informer širi govor mržnje na osnovu njegovog etničkog porekla, odvalila je Milićeva na Tviteru ne dajući nijedan dokaz ili argument za svoje somnabulne tvrdnje.

print

Sasvim je, inače, zanimljivo da je NATO lobistkinja Jeremića podržala samo dva dana pošto je Informer objavio informaciju da se tokom istrage došlo i do podataka da su gardiste pobili NATO lovci na glave koji su u kasarni u Topčideru tragali za Mladićem i Karadžićem. 

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević pozvao je juče Jelenu Milić da kaže kako su naoružani NATO agenti vršljali po Srbiji tokom dosističke vlasti.

 

- Istina je da su NATO lovci na glave jurili haške optuženike po Srbiji i to uz prećutnu saglasnost tadašnje vlasti. Postoji ozbiljna mogućnost da su baš oni i ubili gardiste u Topčideru, ali ta mogućnost nikada nije ozbiljno istražena. Zašto? Možda je odgovor baš u histeričnoj reakciji NATO Jelene Milić... - kaže Vučićević.

print

Komentarišući optužbe Jelene Milić, premijer Vučić je rekao da bi se zabrinuo da je njega podržala.

 

- Drago mi je što se Milićeva svrstala na tu stranu. Zabrinuo bih se da sa mnom nešto nije u redu da me je podržala. I tako će, kao danas Olgica Batić, proći svako ko kaže jednu pozitivnu reč na račun Vlade. Tako je bilo s Goranom Bregovićem, Buletom Goncićem, Ivanom Španović, Davorom Štefanekom... Fensi je ako si primitivan i pričaš gluposti, ako lažeš i pljuješ Vladu i ako si rekao nešto protiv vlasti. Tada si mnogo hrabar... - zaključio je Vučić.

Tagovi: