16.01.2017.

18:54

Foto:

Vesti

KOSTREŠU KRIV PREDSEDNIK SRBIJE: LSV će učiniti sve da ne dozvoli Nikoliću 'da zapali Balkan po drugi put'!

Inače, LSV u poslednje vreme medije svakodnevno zasipa sa po nekoliko saopštenja i izjava o različitim temama, od lokalnih do opštih, u kojima se napada aktuelna vlast na svim nivoima, iako su ligaši u pojedinim sredinama, poput Novog Sada, deo vlasti koju predvodi SNS.

Ovo se dovodi  u vezu sa nezvaničnim informacijama, koje su procurile, da je lider ligaša Nenad Čanak u razgovoru sa najbližim saradnicima na jednom salašu u okolini Novog Sada najavio da će se kandidovati na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

- Srbija je zemlja iz koje odlazi, prema statistikama, najviše mladih ljudi. Svaka nova tenzija u regionu, samo povećava postotak mladih koji će napustiti naše društvo u potrazi za srećnijim i humanijim društvima. Slično je i sa stranim investitorima, koji zaobilaze Srbiju zbog sumnji da je ovde rat opet moguć. Neodgovornost vlasti u Beogradu i  slanje političkih vozova sa jasnim ideološko-religijskim obeležjima ,  nepotrebne su provokacije koje nas opet vode u provaliju - rekao je Kostreš i ponovio da predsednik Tomislav Nikolić  ima  „ratnohuškačke ispade" i da je spreman, navodno, da „novi mandat potraži udaranjem u ratne doboše i prolivanjem tuđe krvi".
 

Tagovi: