08.02.2017.

21:16

Foto:

Vesti

NATO NAPAO INFORMER, ZLOČINCI DELE LEKCIJE PO SRBIJI: Lažu da nas Putin plaća da izazovemo rat na Balkanu!?

Zločinački NATO pakt, isti onaj koji je bombardovao Srbiju i Republiku Srpsku i pobio više od 2.500 hiljade nevinih ljudi, napao je juče Informer!

U saopštenju portparola i pres-biroa NATO pakta naša redakcija se optužuje za objavljivanje lažnih vesti i posredno nam se preti zato što smo otkrili šta je sve generalni sekretar tog vojnog saveza Jens Stoltenberg prošlog petka u Prištini dogovarao sa Hašimom Tačijem.

Pogodila ih istina

Dan pošto smo objavili da je Stoltenberg na zatvorenom delu sastanka poručio Tačiju da u slučaju "napada na sever Kosova" NATO neće bezuslovno braniti Prištinu i rizikovati rat sa Rusijom koja čvrsto stoji iza Srbije, zapadni vojni savez juče se oglasio pretećim saopštenjem!?!

 

Da stvar bude opasnija, iz centrale NATO je, kako saznajemo, medijsko-političkim plaćenicima u Srbiji naloženo da svim sredstvima napadaju Informer jer navodno imaju 'pouzdane informacije' da smo plaćenici ruskog predsednika Vladimira Putina za čiji račun pokušavamo da izazovemo rat na Balkanu!?!

U svom saopštenju NATO pakt optužuje našu redakciju da svesno objavljuje laži protiv njih, aludirajući da radimo za Ruse.

Članak o poseti generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga Prištini prošlog petka potpuno je bez osnova i sadrži fabrikovane citate. Sekretar je preneo poruku jasno i otvoreno, pozvavši na nastavak političkog dijaloga i normalizaciju između Beograda i Prištine, što je interes svakog u regionu. KFOR će nastaviti da ispunjava UN mandat, osiguravajući bezbednost i stabilnost za sve zajednice na Kosovu, piše u saopštenju u kome i ne pokušava da se demantuje bilo šta od naših saznanja i činjeničnih navoda.

Vučićević: Sve što smo objavili je istina, ne plašimo se NATO krvnika!

Informer

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević odlično je juče odbacio optužbe NATO pakta.
- Sve što smo objavili je istina i zato je sada i nastala panika u vrhu NATO. Oni se nikad ne bi oglasili da smo mi objavili nekakvu izmišljotinu. Istina je, dakle, da su čelnici NATO sa šiptarskim teroristima planirali invaziju na sever Kosova, baš kao što je istina i da su od toga odustali kada su shvatili da bi Rusija i Putin u tom slučaju svim silama branili Srbe - rekao je Vučićević i poručio "NATO krvnicima" da ih se Informer ne plaši.
- Tim krvavim kukavicama koji su junaci samo kada sa bezbedne udaljenosti bombarduju i ubijaju nevinu decu poručujem da ih se mi u Informeru ne plašimo i da ćemo nastaviti da ih raskrinkavamo. Ne treba nas niko za to da plaća, to je naša obaveza...

I naši sagovornici iz zapadnih ambasada potvrđuju da su šefovi NATO naložili svojim plaćenicima u Srbiji da momentalno krenu u otvoreni napad na našu redakciju jer, kako su objasnili, Informer radi za Putina i sprema teren za rat (!?!).

 

- Sve to, naravno, nema veze s mozgom, ali NATO ovako pokušava da sakrije činjenicu da su Stoltenberg i Tači pričali o "propaloj invaziji na sever Kosova"! - prenosi naš sagovornik, visokopozicionirani zapadni diplomata.

Niko od zvaničnika juče nije želeo da komentariše naša saznanja. Na drugoj strani, analitičar Dragomir Anđelković kaže da je NATO saopštenjem kojim je napadnut Informer priznao da zavisi od albanskih lobista.

- Da li NATO toliko zavisi od albanskih političara da moraju odmah da demantuju nešto što Albancima ne ide u prilog?! Kad već pominju KFOR, neka kažu zašto nije sprečio jednostranu nezavisnost Kosova... Da li to NATO treba da diže rejting Tačiju i sličnima?! - pita se Anđelković.

Kriju svoje greške

Milan Mijalkoviski, profesor Fakulteta bezbednosti, ističe da NATO demantuje samo ono što im ne koristi, odnosno da se oglašava samo kada se objavi "nezgodna istina" o njima.

 

- Oni sad nekoga optužuju da laže, a najveći lažovi upravio sede u NATO. Zatrpani smo informacijama o podeli Kosova, stvaranju albanske vojske, upadu srpske vojske u pokrajinu... To je operacija Albanaca i zapadnih službi kojom se Trampu skreće pažnja sa NATO grešaka na Balkanu. Saopštenje govori da ih je nešto pogodilo i da je objavljena 'nezgodna istina'... - zaključuje Mijalkovski.
 

Tagovi: