25.02.2017.

18:42

Foto:

Vesti

KAKO JE NATO KANDIDAT JEREMIĆ ARČIO DRŽAVU: Vuk trošio državne milione na šampanjac, tompuse i kavijar!

Ovo tvrdi Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, koji kaže da Jeremić i dan-danas građanima prodaje maglu i lažna obećanja.

Prodaje maglu
Jeremić je nastavio građanima da prodaje maglu. Bilo ga je briga za sve samo dok je bilo para za putovanja, kubanske cigare i kavijar
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS

- Kad je već tako pametan i sposoban, zašto bar nešto od onoga što sad obećava nije uradio dok je imao priliku i dok je bio na vlasti? Kako to da su pored živog žutog ministra, Jeremića Vuka, fabrike zatvarane, radnici otpuštani, a država dovedena na korak od bankrota? Nije valjda da ga je bilo baš briga za sve to samo dok je bilo para za njegova putovanja, kubanske cigare, šampanjac i kavijar? Naravno, Jeremić opet nije odgovorio na pitanje odakle mu ogroman novac za kampanju, ko mu ga je dao i šta traži zauzvrat?! - rekao je Jovanov, dodajući da narodu nisu potrebni oni koji se Srbije sete samo kad im sve druge opcije propadnu.

Jeremić se ovim povodom juče nije oglašavao, dok komentar nismo dobili ni od njegovih saradnika.

Public

mojugao

MARIO SPASIĆ
SAVET ZA MONITORING

Javnost odavno sumnja da je Jeremić zloupotrebljavao funkciju. Često je bio na službenim putovanjima i voleo je raskošan život. Dobro je što je na ovo ukazano pre izbora.

SAŠA RADULOVIĆ U PARANOJI: I Janković i Jeremić mi rovare po stranci!

JANKOVIĆEVI ŽESTOKO NAPALI JEREMIĆA: Vuče, što se stidiš svog porekla?!
 

Tagovi: