01.03.2017.

15:59

Foto:

Vesti

SPS: Janković, Jeremić i Obradović svesni da će izgubiti!

"Opozicionim predsedničkim kandidatima mora biti jasno da predsednika Srbije ne biraju ni strane ambasade, ni tajkuni, već građani Srbije i zbog toga smo ubeđeni da će zajednički kandidata vladajuće koalicije Aleksanadar Vučić, na predstojećim predsedničkim izborima dobiti ogromno poverenje i podršku građana", kažu u SPS.

Socijalisti mu saopštenju navode da je potpuno jasno da su opozicioni predsednički kandidati - Saša Jankovića, Boško Obradovića i Vuk Jeremića, već sada svesni realnosti i svog izbornog neuspeha i pokušavaju nekakvim neutemeljenim tvrdnjama i kritikama da ga već sada opravdaju.

Srbija je pravna i uređena država, sa jasno uređenim izbornim zakonodavstvom i procedurama koje su transaprentne i dostupne celokupnoj javnosti i svim zainteresovanim organizacijama koje žele da prate izbore, navodi se u saopštenju.

Socijalisti naglašavaju da je pokušaj dovođenja građana u zabludu kroz obmanjivanje javnosti zarad jeftinih političkih poena krajnje neodgovorno i neozbiljno od strane tri predsednička kandidata.

Tagovi: