05.03.2017.

12:54

Foto:

Vesti

DVERI: Čanak i Čeda - Vučićev kandidat i Vučićev portparol!

U saopštenju Dveri se ocenjuje da su sinhronizovani napadi na njihovog kandidata Boška Obradovića ujedinili, kako se navodi, separatističku politiku Nenada Čanka i izgubljenu politiku Čedomira Jovanovića. 

"Čanak i Čeda su politički klovnovi, na specijalniom zadatku, da svakom normalnom čoveku ogade politiku i smisao bavljenja politikom... Čanku i Jovanoviću poručujemo da nisu uspeli. Građani jasno vide da su oni deo Vučićeve vlasti, i pošteno je da bar priznaju da moraju da lažu, vređaju i napadaju, jer ništa drugo ne znaju da rade, osim da se bave politikom i od nje žive", navodi se u saopštenju.

Taj pokret je optužio Čanka da vodi separatističku politiku usmerenu protiv Srbije a da svojom kandidaturom ima zadatak da banalizuje instituciju predsednika i da u dogovoru s Vučićem učestvuje u emisijama gde će gostovati drugi predsednički kandidati.

"Naravno, jer Vučić se neće pojaviti ni u jednom TV duelu, već će njegove sluge i ulizice to činiti umesto njega, baš poput Čanka i Šešelja", navodi se.

Dveri su ocenile da je Čedomir Jovanović čovek sa izgubljenom politikom i identitetom jer mu je politiku preuzeo Vučić, i da bi mu bolje bilo da se bori protiv njega nego da postane njegov portparol. 

"On je i malo nervozan što je raskrinkan kao lažna Vučićeva opozicija, baš kao i Šešelj, a zapravo je deo Vučićeve vlasti i to sad vide svi građani Srbije. Proziva Dveri jer nisu poželele dobrodošlicu Mogerinijevoj u Skupštini i pohvalio je za strpljenje, a onda okrivljuje Vučića zbog podeljene Srbije, da bi zaključio da notari nisu iz SNS i da se normalno prikupljaju potpisi", navodi se u saopštenju Dveri. 

Tagovi: