07.03.2017.

11:18

Foto:

Vesti

NAJJADNIJA KAMPANJA IKAD VIĐENA U SRBIJI! Aleksandru Vučiću sad izmišljaju da ima MIKRO PENIS!

Ivanović je, podsetimo, danas na Tviteru objavio da će večerašnja epizoda njegove emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" biti 10 minuta kraća zbog cenzure, jer je u "spornom" delu izjavio da premijer Aleksandar Vučić ima "MIKRO PENIS".

- Izvinjenje: večerašnja epizoda će biti kraća 10 min. Menadžment Prve je cenzurisao deo za koji misle da se neće dopasti premijeru. Žao mi je - napisao je Ivanović, a zatim objavio video snimak dela emisije u kojoj on i njegovi saradnici vređaju Vučića.

 

 

Međutim, kako Informer saznaje, Ivanovićeva emisija biće emitovana večeras bez ikakvog skraćenja, uključujući i "sporni" deo u kome on i njegovi saradnici prostački vređaju Aleksandra Vučića.

Psihološkinja Aleksandra Janković, komentarišući prostački humor Ivanovića i njegove ekipe, kaže da po pravilu u našoj populaciji kada čoveku ne mogu da nađu neku drugu manu oni navode da ima mali penis ili da je homoseksulac.

- To može da govori i o mehanizmu projekcije, po pravilu osobe koje imaju takvu vrstu problema imaju potrebu da govore o veličini polnog organa drugih osoba. To takođe ukazuje i na ozbiljan razvojni problem, jer bavljenje veličinom penisa priliči dečacima i adolsecentima. Zrele i ostvarene osobe nemaju potrebu da pričaju o tome - kaže Jankovićeva za Informer i dodaje da sve ovo ukazuje na veliki stepen agresivnosti i zluradosti, iako prekriveno plaštom satire.

Jankovićeva ističe da kada muškarci potencijaju priču o veličini polnih organa drugih muškaraca, tu često može da se radi i o latentnoj homoseksulanosti.

- Da stvar bude gora u konkretnom slučaju porediti visinu ova dva muškarca je dodatni problem i očigledno je da niži muškarac ima potrebu da pronađe i naglasi da drugi veoma visok muškarac ima nešto malo - objašnjava Jankovićeva i dodaje:

- Ivanović je na ovaj način priznao da mi kao građani nemamo ozbiljnije probleme, čim se bavi veličinom polonog organa premijera i budućeg predsednika - zaključuje Jankovićeva.

Tagovi: