17.03.2017.

22:56

Foto:

Vesti

MILOŠ VUČEVIĆ SNS: Janković ćuti dok njegovi sradnici pozivaju na nasilje i haos!

- Zašto Saša Janković, kandidat Šuleta, Živkovića i Kene, ćuti dok njegovi najbliži saradnici prizivaju haos i nasilje u Srbiji, dok beskrupulozno napadaju sve koji misle drugačije, prete linčovanjem, metkom u čelo, vešanjem po banderama? Prećutno ih podržava? Ili nema vremena da se oglasi od izmišljanja novih laži? Koja je sledeća laž kojom će nas ''počastiti''?" ističe se u Vučevićevom saopštenju.

Kako se navodi, blago Srbiji što je malo takvih poput Jankovića, koji sopstvenoj zemlji zavide na ekonomskim uspesima, na oporavku, na miru i stabilnosti, na poštovanju koje ima širom sveta. 

- Blago građanima Srbije što u jedan kombi mogu da stanu pristalice Jankovića, zaštitnika tajkunskog novca i kandidata dosovskih rodonačelnika politike ''što je narodu gore, nama je bolje"''- dodaje se u saopštenju.

SNS O LAŽNOM ZAŠTITNIKU GRAĐANA: Saša Janković laže po naređenju ODREĐENIH SLUŽBI!

Vučević ističe da je očigledno da su nasilje i uvrede jedino što Janković ima da ponudi građanima. 

- I očigledno je da je to pravo lice bivšeg lažnog zaštitnika lakog na oružje, koji svaku priliku koristi da napadne Srbiju, da pokuša da je vrati u vreme kada su paljene institucije, linčovani i zverski tučeni politički neistomišljenici, kada su ulica i uličari bili važniji od države, a preduzeća uništavana zbog dosovske politike ''koliki je moj deo?"- dodao je Vučević.


(VIDEO) NAMAGARČIO ŽUTE! DS Jankoviću pruža podršku, a on im iza leđa OSNIVA STRANKU!
 

On je poručio Jankoviću da mu neće proći to što je zamislio. 

- Dok on i njegovi najbliži saradnici mrze, pljuju i prete vešanjima, Srbija niže uspehe na svim poljima, od pozitivnog tromesečnog bilansa i povećanja kreditnog rejtinga, do novih investicija, otvaranja fabrika i radnih mesta. I to je jedini mogući srpski scenario- kaže Vučević.

Tagovi: